Minikkalp04 Hayit otu kullanipda hamile kalan varmı acaba bende kullanmak istiyorum faydası varsa kullanacağım deneyimleyen varmi
Burcu-2634 Minikkalp04 tohumu değil ama macun olarka kullandım 2 gebeliğimde de 3 ay içinde hamile kaldım önce adeti düzene sokuyor sonra doğurganlığı arttırıyor.
_tugcee Minikkalp04 1 senedir çocuğumuz olmuyordu herşeyi deniyordum ama tık yoktu hayıt otunu keşfettim ve bende kullandığım ay hamile kalanlardanım önce Allah sonra hayıt otuu🌸🥰Şuan 29 haftalığım..
Hilalaydink Bende burada bekleyeyim 2 haftadır kullanıyorum akşamları çok düzenli kullanamadım ama kullanıp hamile kalan çok varmış insallah bize de nasip olur 🌸
Booksandcats Hamileliği bilmiyorum ama evlenmeden önce regl düzensizliğim için kullanmıştım işe yaramıştı
Anneolmakistiyorum1 Dlntkesn merhaba otunu mu kullandınız yoksa macunu mu ve nasıl kullandınız yazarsanız çok mutlu olurum
daisybebek Burcu-2634 adet ilk günü mü başladın ne zaman a kadar kullandın. Ben macun aldım adeti bekliyorum doğrumu
Dlntkesn Mlsa123 yok adet olunca içilmiyor adet olmadığın süre zarfında kullanman gerekiyor galiba internetten bak istersen bende yanlış yönlendirmiş olmayayım🤲🏻
Helenaaa Arasmom_ ben bir buçuk tatlı kaşığı katıp demliyorum çay gibi sabah akşam içiyorum. Bir yerdede görmüştüm pekmez hayıt otu ve tarçını karıştırıp günde 1 kaşık tüketilmesi gerekiyor
Dlntkesn Byzz61 çörek otu bal tarçın karışımı kullandım adetin 2.gğnünde başlayıp12. Gününe kadar eşime ve kendim yedim. Şuan hamileyim adetim nırmalde çok düzensizdi