Hiç aklınızda şüphe kalmasın inanın siz nasıl olursanız karşısınızdaki insanlar da öyle olur kimse kimseyi sebepsiz yere terslemez ki diyorum ya 10 gün yattım ve kadın doğum servisinde bir çok hamile arkadaş ile tanıştık hepimize yaklaşımları aynıydı kadın doğum servisinde dahi muayene odasında muayene ederlerken hassaslar açılma ve rahim ağzı uzunluğu ölçümü yaparlarken de sakin ol acıtmıycam rahat ol diye sürekli telkinde bulunuyorlar hepsi cok tatlı insanlar 10 günde sabah ayrı gece ayrı sürekli ekip değişti mesela aralarında bir tane kötüsüne denk gelmedim… bu arada hem iki kişilik hem de tekli odalar var ben iki kişilik odadaydım ama odalar da çok geniş ferah rahat ve oda arkadaşım da çok iyiydi.. tekli odalar da var müsaitliğe göre neresi denk geliyorsa alıyolar ama doğum sonrası tekli oda için bir arkadaş cüzi bir rakam ödeniyor demiş öyle birşey var mı bilmiyorum yanıltmak istemem ama lohusa bölümü dedikleri doğum sonrası aldıkları servis katına da yine aynı hemşire arkadaşlar bakıyor.. 3 oğlumu özelde doğurdum bunda da bu hastane de yatana kadar yine özelde doğurucam diyordum ancak hem doktorları hem hastaneyi hem çalışan arkadaşları gördükten sonra burada doğum yapmaya karar verdim inşallah bu evladıma da vaktinde kavuşurum, hepinize hayırlı sağlıklı güzel doğumlar dilerim hiç stres yapmayın gerçekten iyi insanlar canla başla çalışıyorlar kaç odalı bilmem kaç yatan hastalı servis onların da işleri kolay değil Allah herkesin yardımcısı olsun 💐🙏🏻