Hsnsarem-94 Canlarim oglu olan yada oglana hamile olan anneler bel agriniz oldu mu olduysa ne zaman basladi hangi haftada basladi agrilariniz meraj edyrm
gzmplt Hsnsarem-94 oğlana hamileyim şuan 36+3teyim dönem dönem bel ağrım oldu ama 35.haftadan sonra sıklaştı bende düzenli hale gelmeye başladı ince sızı şeklinde oluyor bıçak saplanması gibi değil
Eko93 Hsnsarem-94 ben 34. Haftadayim..hep ağrım oldu. Yani.ilk 17 18 hafta siyatik agrisi çektim. 20 den sonra bacak ağrılarım.basladi 30dan snra da vajina da ağrılar başladı. Belim de hep agriyor
ezooezz İlk zamanlar da vardı ama şu birkaç haftadır biraz ayakta durduğumda ya da yürüdüğümde sanki yük taşımışım gibi ağrı oluyor.17+5deyiz
Selma2412- Hsnsarem-94 oyy canım ne desem ben sana sımdı 20 li haftalarda başladı topallıyordum kalçama vuruyordu o kadar dayanılmaz bir ağrıydı ki Rabbim yaşatmasın kimseye dayanamadım özele gittim iğne vuruldum serum takıldım biraz azaldı sonra kalçaya vurmadı bel ağrım oldu 28.haftada vurulmuştum iğne ondan sonra da azaldı ama kesılmedi tamamen yarın 40 hafta doluyor 35 den sonra da şiddetli bel ağrıları yaşıyorum ben
huysuz__ Hsnsarem-94 bende olmadı, üç gebeliğimde de ilk başlarda yerleşmeye bağlı kasık ağrım vardı, 10. Haftadan sonra ne bel ne kasık ağrısı yaşamadım, kız-erkek-kız sıralamaları 😁
sedanur4004 Hsnsarem-94 oğlumda cok bel agrım olmustu felaket kac ay yürüyemedim ama bel fıtıgım var. Simdi kzıma hamileyim 1 haftam kaldı doğuma ama oğlumdaki gibi olmadı asla hatta hiö olmadı diyeblrm bunda daha cok kasık ağrısı mide bulantısı oldu
Nurgul1661 Hsnsarem-94 canım benim iki oğlum var şimdi 3. Oğlana hamileyim benim bel değilde sağ kasık ağrım oldu hepsinde böyke iğne batıyo sanki
Booksandcats Haftalarda aşırı bel ağrım olmuştu yattığım yerden kalkamıyordum sonradan rahatladı bel ağrım geçti 22. Haftadayım kalçamda ağrı çok oluyor şimdi de uzun süre oturursam dayanılmaz oluyor inşallah o da geçer yakın zamanda
Zeyasln Hsnsarem-94 ilk oğlumda doğuma kadar bel ağrısı çektim 2.hamileyim sol sırt ağrısı çekiyorum keşke belim ağrısaydı sırt daha betermiş 🤦♀️
HmerveK Hsnsarem-94 erkek bebeğime hamileyim. Bel ağrım 20. haftadan sonra çok az oldu.Yürüyüş yapınca hemen geçiyor.
eceyc314 Hsnsarem-94 oğluma hamileyken bel ağrım olmadı. Şimdi kızımda belim felaket ağrıyor. İlk doğum spinal sezaryendi ondan sonra kalmıştı biraz ağrı gebelikte nirvanaya ulaştı😬
masalto @Hsnsarem-94 cinsiyeti öğrenmeden önce felaket belim ağrıyordu çamaşor assam gidip belimi dayayıp oturuyordum o derece kızımda öyle olmamştı ben bel ağrısını direk erkeğe bağladım nedense
Merve_3351 Hsnsarem-94 26 civarıydı sanırım çok kötüydü eğilip yer siliyordum ne kalkabiliyordum o durumda ne yatabiliyordum resmen kemiklerim kırılmista batıyordu kıpirdayinca kalçam ve belim 1 2 ay sürdü geçti 38deyim simdi
Momsday 38 haftalık oldum bende artık bu hafta vajinal ağrı ve ödem olmaya başladı ama bel sırt ağrısı yaşamadım hiç