Sinemyiss Kızlar 1-2 haftadır toplam 3 kez kapı çalıyor gibi duyuyorum ve buna uyanıyorum. Aslında kapı çalmıyor. Eşim böyle bir ses duymuyor. Yan da bir daire yok başka kapı sesi desem. Rüyamda mı görüyorum bunu bilmiyorum :(
06Canan Sinemyiss düzenimiz son haftalarda şaşıyor canım benm kendi kendime konuştuğum bile oluyodu uyuyorum ama uyumuyorum gibi ayakta olsam uyuyor gibi oluyorudum ilk gebeliğimde
Alyadefne Sinemyiss ayyy bende yaşadım aynısını 2 gün 3 gün falan her sabah karşı kapı tak tak sesi gözümü açıyorum birşey yok eşime uyanınca söylüyorum o da yok diyor ama geçti gitti aklıma geldikçe ürperiyorumm
Ahsennesli Sinemyiss bende de çamaşır makinesi yıkamayı bittiğinde alarm gibi ses çıkarıyor ya, onu duyuyorum sürekli. Kalkıp bakıyorum makine boş halbuki 😂😂😂😂
06Canan Sinemyiss insan hem gülüp hem ağlayabilirmi sorusunun cevabı biz hamilelerde 😂 bazen çok kaygılı bazen çok mutlu oluyoruz doğumdan sonrada biraz kaygılı oluruz sonra geçiyor
Alyadefne Sinemyiss hayır ben hamile değildim evet geçti 2 gün 3 gün sürdü ama hep aynı saatlerde oldu ve ben artık gece dua ediyordum sabah yaşamayım diye aynısını 😥nas suresi Felak suresı okuyun uyumadan mutlaka
Alyadefne Sinemyiss bir de şey değil mi mesela duydunuz gözünüzü açtınız o sesin yarısını da gözünüz açık duydunuz değil mi anlatabldim mi sesi duyar duymaz gözünüzü açınca da o ses devam etti kesilmeden çok az
Sinemyiss Alyadefne evet ama tabi kapı çalan yok . Umarım geçer ya . Bu olaydan sonra kapı çalınca da korkuyorum
Muratseyma2015 Bende de oluyordu hamilelıgım başlarında soruyordum sizde duyuyormusunuz diye yok diyorlar dı 2-3 kere oldu belki daha fazla geçti sonra ☹️