Aysegullcamm Kızlar hep oluyordu evet ama bugün aşıri altta sürekli dakikada bir vuruyor hissi var çıktı çıkacak gibi bir his . Sürekli tuvalets gidiyorum . Karnimda ara sıra yumruk gibi görüntü oldu bugün . Bissy yoktur dmi
Sekerrr Aysegullcamm bende aynıyım uzandım hala yarım saatte 20dk bir kasılıp baskı yapıyor çok devam ederse acile gideceğim sizde ihmal etmeyin
Aysegullcamm Mitan 28+3 . Riskli gebeliğim zaten . Dikiş atilacakti istemedim daha karar veremedim 16 mm servikal uzunluk çıkmıştı enfeksiyonumda var
Bebekkk00 @Aysegullcamm Ya bende öyleyim bugün dün akşamdan beri 20 haftadayimm bendee adet ağrısı gibi ağrı karnımın alt bölgesinde baskı sanki çıktı cikacakk..
Ays-0 Bebekkk00 bence normal büyüyorlar artık, bende 20 hafta oldum, arada benimde oluyor toplanıyor sertleşiyor karnım
iremtekin2106 Magnezyum kullandığınız halde bu kadar baskı ve ağrı normal değil fakat kullanmıyorsanız derhal magnezyum başlayın magnezyum eksikliği bu bahsettiğiniz ağrı ve kasılmalara ve en çok da erken doğuma neden oluyor