Ozlem23MZS Arkadaşlar bu belirteli yaşayan varmi? Detayli ultrasyonda perinatoloji uzmani karindan sivi almayi onerdi? Siz ne yaptiniz
AAselinannesi06 Ozlem23MZS 22 haftada bizde de parlaklık görüldü down sendromu belirtisi olarak görüyorlar ama tek başına bir anlam ifade etmiyor demişti doktorum 35 haftalık olduk parlaklık geçmişti
Nurr00707 Ozlem23MZS bende de aynısı çıktı. Genişlemesi 4 mm olunca çok önemsemedi doktorum. Kalpte parlaklık çıktı. İkili test sonucum iyi çıkınca doktorum amniosentez önermedi. 26 haftalık olduk bu hafta tekrardan detaylı ultrason bakılacak.
Elifnurky18 Nurr00707 merhaba tekrar doktora gittiniz mi bizde de böbrekte genislik ve bagirsakta parlaklik çıktı hafta ici gidicem çok tedirginim
rahime_ali-26 Ozlem23MZS benim bebişin de böbrekleri büyükmüş doğuma kadar geçer geçmezse sünnet ile geçer dedi doktor şuan 32+6 yız hala geçmemiş muhtemelen sünnet ile geçecek
Nurr00707 Elifnurky18 gittim genişleme küçülmğş ama hâlâ var. Kalpte parlaklık hala duruyor. İkili test sonucunuz nasıl sizin
Elifnurky18 Ozlem23MZS merhaba ayni durum bende de var. Sadece parlaklik kalpte degil bagirsaklarda. Bide böbrekte genislik var dendi hafta içi tekrar gidicem ama tedirginim siz naptiniz bi daha gittiniz mi
Ozlem23MZS Elifnurky18 Perinatoloji bakti bende karindan sivi yada fetal dna istedi. Başta ikisinide kabul etmedim. Bir ay sonra tekrar gel dedi. Gecen hafta sali fetal dna icin kan verdim onu bekliyorum. Ayin 11 ne randevu aldim tekrar bir ay dolacak tekrar bakacak.
Elifnurky18 Nurr00707 anladim iyi gelmisti ikili test sonucumuz. Ama ona çok guvenmiyorum iyisine de kötüsüne de yanilma payi çok yüksekmiş
Nurr00707 Elifnurky18 açıkçası başta üzülmüştüm ama endişe edeceğim durum yok. Durum farklı olsa da benim evladım. Dua edip Allah’a sığınmaktan başka çare yok☺️