Edafil Clementein 40+3 olduk bende aynı durumdayım sancım falan yok artık her gün muayene olmak için çağırıyorlar acilden bugünde gittim belki doğuma alırlar diye her seferinde umutlanıyorum ama tık yok ne zaman dogucak bilmiyorum ama daha zamanı var demek ki ve 40 hafta olmamıza rağmen bana hiç alttan muayene yapmadılar acaba normal mi yapmamaları
Haticealkn1 Edafil aynı doktora gidiyoruz sizinle suni sancı verelim vs hiç bişey demiyo mu nuray hanım
Selma2412- YldrmNUR inşaAllah kolaylıkla olur doğumun canım benim de ağrım çok çatı olsun bacak aralarımda ki kemikler olsun bel kasık ağrısı olsun ama NST de düzensiz çıkıyor sancılar bende endişe ediyorum bu kadar ağrım varken nasıl çıkmıyor diye 🥹
Edafil Haticealkn1 hayır hiç öyle bişey demedi artık Nuray hocaya gitmiyorum en son pazartesi günü acilde nöbetçiyken gördüm sadece bu hafta Çiğli de hiç yoktu hep karşıyaka hastanesindeydi sanırım bende artık acilden giriyorum günlük çağırdıklari için hangi doktor denk gelirse artık
06Canan Clementein bu yıl bebeklerin hiç biri gelmek istemiyor galiba ama sizin biraz daha var gibi görünüyor kızım 2 hafta önde gitmesine rağmen 39+4 de gelmişti
Haticealkn1 Edafil acaba sen mi bi sorsan suni sancı işini zaman geçtikçe de şu kakasını yiyorlar falan deniyo ya oda korkutuyo insanı ne kadar daha bekletebilirler ki acaba bu arada bebiş kız mı seninde
MuhammedYusuf56 Bizde 35. Haftadayız ve kasık ağrısından yataktan hiç çıkmak istemiyorum ailem yürüyüş yap diyor ama gücüm yok Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve bir sancıda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
DenizRoni MuhammedYusuf56 bende 35 oldum bugün zor oluyor gerçekten oturup kalkarken uyurken çalışıyorum aynı zamanda bilmiyorum zaman geçmiyor Allah yardımcımız olsun 🙏
_Rojbin_ Clementein ben 40 olacam neredeyse kızımın gelmiyecegi tuttu ne hareket yapsam hurma ananaas tüketip duruyorum ama fayda yok anlicagin ne zmn gelmek isteseler geliyolar bence
Cute23 Clementein hiçbir belirti yaşamadan 39+6 da suyum azaldığı için suni sancıyla doğum yaptım,korktuğum gibi de olmadı 🙂
Uffu Clementein 41e kadar yolu var günüm bitti diye düşünüp kendini strese sokma daha zamanı var diye düşün ki beklentin olmasın