Esslemm Nergizos benim de 1,12 çıktı dondurulmuş yapacağız dedi bana da o yüzden merak ettim teşekkür ederim
Nergizos Esslemm progesteronun düşmesi için mi? Yok canım vermedi. Kendi vitamin ilaçlarımı kullanıyorum
EsranurB Nergizos çok şükür canım tüp bebekten sonra ara vermeye karar verdik 2 ay takviye kullandık mucizemiz kendiliğinden geldi elhamdülillah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 🤲🏻🤲🏻
EsranurB Nergizos benim amh değerim 0.3 lere kadsr düştü diğer testlerimde bi anormallik yoktu doktor takviye kullan dedi bende dr.mfknın amh için olan takviyesini kullandım 2. Kutumun bitmesine 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim çok şükür 🤲🏻
mrp2023 Nergizos 12-14:00 arası dedi ben her gün 13:00 gibi yapıyorum canım şimdi diğer ilacımda var gonal f den yarım saat sonra onuda yapıcam
Nergizos mrp2023 anladım can onu yarım saat sonra mi yap dedi. Bana 5 dakika arayla demişti. Ama yarım saat mantıklı gibi
Nergizos mrp2023 bı de hiç gonal f i yanında taşımak zorunda kaldın mı? Ben dra Ankara’ya gidiyorum. Konya’ya dönünceye kadar saat geçiyor. O yüzden hep akşam yapmıştım
mrp2023 Nergizos doktorum önemli değil dedi ama hemşire yarım saat sonra dedi banada yarım saat daha mantıklı geldi 😅 üzgünüm doktorum jdjdjd
mrp2023 Nergizos ben decatlondan soğuk kamp çantalarından aldım buz aküsü olmadan bile 4 saat duruyor aynı derecede ama ben buz aküsüyle koyuyorum henüz 1 kez evde yaptım iğnemi geri kalan hep dışarıda ☺️ günün 6-7 saatini ortalama dışarda geçiriyorum
Nergizos mrp2023 ayy çok iyi yapmışsın canimm. Ben de temin ediyim öyle birşey..çünkü benim de hep drum öğle saati istemiş. Ama ben hep trenden inince akşam evde yapıyordum
mrp2023 Nergizos 12-14:00 arası yazdıkları için çok dikkat ettim saatlerine canım, ben daha iğneler yazılmadan araştırıyordum o çantayı iyi oldu