pinaarrylmz kızlar erkek ismi olarak barlas nasıl son zamanlarda çok duyuyorum anlamı ise ; kahraman, savaşçı, müjde getiren , güler yüzlü sevecen kişi, cengaver, cesur, kurtaran
Neferut pinaarrylmz ben de erkek olursa aybars koyacağım bi erkek daha olursa barlas. Mükemmel isim bence ❤️
Angel_07 pinaarrylmz oğluşumunn adı Barlas 💙olcak az ve Türkçe kökenli bir isim aynı zamanda ğıtlığuda var ileride Barlas beyin iyi bir meslek sahibi olmasını umuyoruz😂😂
Tugbacim34 @pinaarrylmz oğluşumun adı. 11 sene önce koydum bu kadar popüler değildi. Çok güzel bir isim çokta güzel anlamı var. Uysal bir çocuk ama yeri gelince kendi seçimlerine de kendisi karar verebilen bir çocuk ☺️
pinaarrylmz Tugbacim34 yaa hemde 11. sene önce:) valla ben yeni duydum hamileyim oglum olcak koymayı düşünüyorm:)
chrysanthemum Begenemedıgim iki isimden birisi. Diğeri de aybars , ısınamıyorum bir türlü kaba mı geliyor ne bileyim.. seveni de cok tabi ama bence cok daha guzel fonetik isimler var 🥲
Tugbacim34 @pinaarrylmz gerçekten çok güzel öz Türkçe bir isim. Şimdi ikinciye hamileyim buna da aybars ismini koyacağım. Hepsi ismiyle yaşasın 🙏
Tugbacim34 @pinaarrylmz yok canım ben hiç öyle bu da kız olsun demedim. Rabbimden gelen başım üstüne. Ha kız olsaydı da ismini Eylül koymayı istiyordum ☺️
Ekbbek Tugbacim34 okuyunca içim bi tuhaf oldu. Oğlumun adı Barlas kızım Eylül Mina 😂 bu kadar benzer olurdu sanırım