eray06042017 vajinal akinti icin kullaniyorum bunlari kizlar ismi vagi-hax ve vagi-flora 2 gun oldu başlayali ama 2 gundur ic çamaşırım bildiginiz su gibi islaniyor diger fitillerde yogun kivamli akinti geliyirdu birden ama bu resmen cişimi kacirmisim gibi olyor su sizdiriyor olabilir miyim ya yada normal mi bu şekil olmasi bilgisi olan var mi 30+2haftadayiz bu arada..🤔😏
Hulya57 eray06042017 ya banada yazdi dün doktorum intihap icin kimisi al kullan dedi bazilarida alma sakıncalı dedi arkadaşn birinde kanama olmuş fitil koyunca cok kararsiz kaldım napsam die🤔
Hulya57 eray06042017 gelebilirmiş normalmiş canım arkadasım kullanmiş öyle demişti öyle akıntıların olursa normal korkma demişti
eray06042017 Ikizlerimemos doktorum a yazdim ama cevap vermedi daha olmadi gideyim tekrar icime kurt düstü :( umarım sorun yoktur
eray06042017 Ssraa bazen sarimsi bazen beyaz geliyordu genelde ama bu sefer su gibi olunca iki defafir endiselenmem gerek gibi hissediyorum
eray06042017 Hulya57 kanama hic olmadi ben de canim zararli olsa doktorlar yazmaz enfeksiyonunu onlemek lazim zaten erken dogumu tetikliyor diye kullanyoeum bende duzene girsin istiyorum ama yok bi gitmedi enfeksiyon:(
eray06042017 Hulya57 akinti degil canim da bildigin su gibi islanmadi beni endiselendirdi yoğun akinti geliyor daha onceki devletin verdigi fitilde oyle oldu ama bu su gibi islak olyor camasirim
Hulya57 eray06042017 bende bu sorunu yaşiyorum hep war bendede onuda kullanmaktan nefret ediyorum 🙈😔😔😔
eray06042017 Ezgiiiiia peki senin boyle geldi mi cnm hic suyun gelir gibi islak oldu mu camsrin yoksa sadece yogun akinti mi getirdi
Ezgiiiiia eray06042017 suyum gelir gibi hep iç çamaşırım ıslak canım ve bende rahim ağzı kısalığı görüldü. Erken Doğum riski yaaniii. Şakın etrafı dinleme doktor diyorsa yap. Benım akıntım ve o su gibi akıntı geçti sayılır....
eray06042017 Ezgiiiiia anladim cnm sagol doktrum su gibi geldgini bilmiyoreu bisey demedi daha yazdim ama bakalim be diyecek vok sagol insllah gecer biran once hepimizin
eray06042017 Findk9227 30 +2 gunluk hamileyim cnm insllah oyle degildir yarin oglen saatlerinde aryacagim doktrumu belki muayeneye cagirir pazartesi