Hgergy ![](https://) bugün adetimin 14. Günü ve ovulasyon testim bu şekilde. Yumurtlama olmuş mu acaba
_Mother_ Hgergy bugünü değerlendirin siz çünkü bazı testler tam pik göstermiyor zaten yumurtlama zamanı 3 gün diyorlar bugün yumurtlama yarın pik diğer gün de çatlama gerçekleşir inşallah
elvangnc Hgergy kuzu ben muhtemelwn bu ay bunnla kaldm daha kesin degl bu cizginn oldugu gnu degerlendr ertesi gunu tam koyu olunca degerlendremedim Sonraki gun catlamsti catlama siliklestgi gun yani degerlendrdm
Hgergy bsra4213 bir gebenin günlüğüne mesaj attım çok güzel bir test, hafta sonunu değerlendir dedi, bakalım
Hgergy Arkadaşlar özür dilerim biraz açık olacak ama gün aşırı öneriliyor ya hani, dünü değerlendirdim bugün beklesem acaba
Lila2455 Hgergy bence hiç bekleme hatta bugün yap sabah kalkıp yapabiliyorsunuz yapın sabahları daha iyi oluyor sperm hareketi yumurtlamaya kadar gün aşırı denir yumurtlama zamanı 3 gün üst üste yapabilirsiniz birde hamile kalma niyetiyle değil zevk alarak yap bu işi
Hgergy Teşekkür ederim, sağ olun. Burada bekleyen herkese ve bana da en kısa zamanda nasip olur inşallah 😇