Venelope HmerveK çok iyi çok sevindim Allah bütün annelere acısız ağrısız kolay doğum nasip etsin . Acı ağrı ameliyat sırasında hissettiniz mi.?
HmerveK Venelope Hiç hissetmedim. Ameliyatın 6 saat sonrasında sızlama şeklinde başlıyor. Hemşireler iğne vurduğunda hemen geçiyor. Çıktığınızda da parol işinizi çok rahat görüyor ki sızlama oluyor sadece☺️
Venelope HmerveK sezaryenlere karna basma olayı varmış karna bastırma yapıyorlar mı orada da ? Bastırdılar mı hiç? Dikişleriniz nasıl ipli mi yapıştırma mı oldu?
HmerveK Venelope kum torbası koyuyorlar karna bastırılmadı. Yapıştırma oldu ve rahatım. Kendine güvenen bir doktorlaysanız bence sorun olmaz.☺️
Venelope HmerveK bende sevgi hocayı düşünüyorum o yüzden detaylı detaylı sordum çok teşekkür ederim. Birde spinal iğnesi yapılırken yatar mı oturur şekilde mi yapıyorlar ? Otururken ayaklar aşağı mı sarkıyor
tbmn BerrakYagmurMert Teşekkür ediyorum inşallah hepimiz kolay bir şekilde sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğum yaparız ☺️
Emooss06 kizlar bende etlik lokman hekim hastanesinden paket almayi düşünüyorum hatice çelik hoca dan bilgisi olan var mı