Maviyesil0 wsultannn merhaba ücretli muayeneye yapıyor mı erdem hoca benim dört yıl önce perinatoloji doktorumdu şimdi tekrar hamileyim ücretli alıyorsa ona muayene olmak isterim bilgi verir misiniz?
Kdz Haticeburak06 hastaneden doktorlardan hemsilerelerden falan memnun kaldınız mı doğumu orda mı istiyosunuz bende orda dogurucam sanırım
Kdz Haticeburak06 o Zaman en iyisi bilkente gitmek küçücük bebekle tek başıma sabaha kadar napacam hiç bişey bilmiyorum emzirmeyi bile tecrubem yok ilk bebegim
bernakoc06 Maviyesil0 sizin dogumunuza omu girdi acaba ? Bn ilk murat hocaya gitmiştim o yönlendirdi bu gebeligimde erdem hocaya ama doğuma giriyordur diye düşünüyorum illaki sezeryan zaten
Sevde_M Kızlaaaar kafam çok karışık 23.haftamdayim Doğum nerede olsun diye karar veremiyorum nekadar zor bir karar ya :(
Sevde_M Zsssdcvbn malesef :/ Lokman hekim Etlik düşünüyordum ama emin de değilim geri kafam çok karışık Bir yandan parayı yavruma harcayım, devlette doğum yapayım diyorum ama devlettekiler Le bugüne kadar asla anlasamadim
Maviyesil0 bernakoc06 yaa çok sevindim yeni randevu almasına peki ilk poliklinikte muayene olup sonra mı kendisinden randevu alabiliyoruz o işleyiş nasıl oluyor acaba
Maviyesil0 bernakoc06 riskli gebelik olduğu için poliklinikten oraya yönlendirmişlerdi üç dört günde bir kontrole gidiyordum tabi bunlar pandemi zamanı dört yıl önce ücretli muayene değildi doğuma girmedi ama beş gün hastanede kaldık bebeğimle doğum sonrası kontrolleri kendisi yapıyordu
Maviyesil0 bernakoc06 ama ücretli takip ettiklerinin isterlerse doğumuna giriyormuş sezaryen fiyatı 6500 müş biri yazmıştı yeni bende orda gördüm
bernakoc06 Maviyesil0 bnde pazartesi kontrolüm var sorayım belki artmista olabilir muayne ucreti bn ilk basladgmda 390di simdk 600 oldu doğumda artmistir belki