Feyzamali33 Kızlar 14+1 oldum bu haftalarda adet ağrısı gbi sancı çektiniz mi benim biraz karnım belim ağrıyor gbi yarım saattir yaşıyorum uzun zamandır yaşamıyordum korkumdan tuvalete gidiyorum sürekli
Slmz1 Feyzamali33 regl zamanımda bende de oldu geçenlerde tamamiyle regl sancısı gibi hissettim belim karnım ağrıdı ama sabaha hafiflemişti bir problem olmadı regl zamanınızsa ondan olabilir
Nart Feyzamali33 bende de oluyor arada ama dinlenince geçiyor bel ve kasın ağrısından ziyade beni baş ağrısı maf etti sürekli yatıyorum 2 gün geçene kadar hiçbir şey işe yaramıyor
Umudum1 Ben de aynı sorunları yaşıyorum doktoruma yazdım henüz cevap vermedi .aynı sorunları yaşayan var mı
_Gulcan_ Merhaba kızlar benimde arada oluyor ama onun dışında hapşurunca çok fena kramp giriyor bazen sağ bazen sol tarafıma size de oluyor mu?
2cocukluana_ _Gulcan_ hele sırt üstü yatarken hapşırma veya öksürme oldu mu kıvranıyorum bı iki dkka bağların gerilmesi ile alakaliymis o da
MSG_ _Gulcan_ sebebini bilmiyorum ama çocuk sahibi arkadaşlarım normal olduğunu söyledi o yüzden bende takılmadım
_Gulcan_ MSG_ Bende ebe bir arkadaş vardı ona sordum idrar yaparken yanma, acı vs olmuyorsa endişelenmene gerek yok dedi