Lalemmm12 34 haftama girdim kızlar Allah için napıcam buzlu su içiyorum yok dondurma yiyorum yok klima açık yok resmen elimde buzlu su eriyor içim yanıyor ya su içiyorum daha yutmadan ağzım kuruyor ne bu anlamadım terim terim terliyorum 😩😩😩
Melodimm Lalemmm12 Hamilelikte bende çok terlerdim çözüm bulamadım siz bulursunuz insAllah üste çıksın💕
Selma2412- Lalemmm12 en başından beri aynıyım 2.tremester da bir düzeldi sonra daha sıddetli devam etti bir kaç gün önce gece kalkıp ağladım yarın 40 haftam doluyor hala diyorum ki nasıl yanıyor bebek asagıda midem boş ne yersem yiyeyim aynı ama salatalık ve yeşil erik dene canım bazen o kadar can sıkıyor ki su içince bile bogazıma kadar yanıyorum 🥺
YeniGelinMeselesi Lalemmm12 bende aynı maalesef dolabı açıp içime sokasım geliyor bazen ve çok terliyorum normal herhalde Allahtan aşırı sıcaklar gelmedi daha ağustos temmuz sıcağına kalıcak olanlara kolaylık dilerim🤭🥲🚨
Lalemmm12 Selma2412- limonata denedim dondurma biraz iyi geldi soğuk su buzluktan şişelerim geçilmiyor 😅 ben anlamadım bide yazda dogurucam haziran da hiç düşünemiyorum stres oldum resmen
Selma2412- Lalemmm12 valla dikkatli ol canım Allah korusun bi hastalanırsan öksürük falan mahvediyor insanı 🥺 bende aynı sekılde soğuk şeyler yeyip içiyordum hastalandım çok zordu o öksürük nefes alamıyordum dikkatli ol sende 🌸