busecnyt0108 İki üç gündür sol kasığımda ağrı kadar şiddetli olmasa da sancımsı birşey var 8+4 üm bir kayıp yaşadım korkuyorum tecrübeli annelerimiz bir yorumda bulunur musunuz 😞
Begleyna busecnyt0108 bugün sabahtan beri bendede aynısı olmaya başladı sol kasığımdada zaman zaman batma olur gibi ağrı var eşimle hafifi ovarak masaj yapıyorum. Enfeksiyondan şüpheleniyprum ben. 8+2yim pazartesi kontroüm var doktora soracağım
cLearQueen busecnyt0108 18.haftadayım. basindan beri tek belirtim sol kasık agrısı. Ne bulantı ne kusma hicbisey yok sadece sol kasık agrım var. Doktora da basından beri soyluyorum normal hicbir skntı yok icini ferah tut
busecnyt0108 cLearQueen bende öyle kusma mide bulantısı tiksinme yaşamadım ama bu iki üç gün böyle sancı tarzı birşeyler olunca korktum bir de kayıp yaşadığım için ister istemez yine mi diye kafamda bir sürü şaçma sapan şeyler oluyor
busecnyt0108 Begleyna bende sordum da dönüş yapmadı yapınca size de yazarım tekrar burdan takip edersiniz
Asdfg45 Benimde öyle 7+1 deyim uyandığımdan beri batma şeklinde sol kasığım da ağrı var umarım önemli bir şey yoktur
Asdfg45 Evet benimde öyle internette rahim büyüdüğü için kaslarda ağrı olurmuş ve genelde sol tarafta hissedilirmiş öyle yazıyordu umarım öyledir sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri
Menzil Bebek büyüdükçe kasikta ağrı olur bu normal kanama olmadığı sürece korkulacak birşey olmadığını söylüyor doktorlar
Lila2455 Benimde ilk haftalarda olmuştu rahim büyüyor ondan ağrı çekiyorsun demişlerdi seninde büyük ihtimalle öyledir birde ikinci adet dönemin gelmişte olabilir benimde 8. Haftamda baya ağrım vardı nedeni vücut yıllarca alışkın olduğu düzeni tekrar edermiş ondan ağrı olurmuş