Mranaa 27.Haftamdayim idrar yolu enfeksiyonu kalmışım urocare diye bir antibiyotik verdi doktorum kullandınız mı bebege zararı var mıdır kaygılıyız çok yardımcı olur musunuz
mervemurat16 Mranaa yok bir zararı ama o ilacın çok faydasıda olmuyor iltahap geçiyor sonra geri tekrarlıyor.Zaten o ilacı gebelere öneriyorlar
Merve8155 mervemurat16 benimde idrar yolumda enfeksiyon mu var acaba anlayamadim siz anlar misiniz yassi epitel degerim biraz yuksek cikmis bide eritrosit degerim
Minikmercimek_ Mranaa bende 23 haftayım canım bende de enfeksiyon varmıs idrar verince öğrendim belirtim de yoktu acıkcası antibiyotik ve tek kullanımlık ilaç vermişti doktor kullanıyoruö bakalim bitene kadar kullan dedi
Fikriminincegulu Mranaa Doktorun gebe olduğunuzdan haberi yok mu bu kadar telaş yaptınız? Prematüre sayfasına girin burada enfeksiyondan kaç kişi erken doğum yatmış bir bakın.
Muge23 Cidden degisiksiniz gebesiniz dr size vermis aksi takdirde sikinti olsa verir mi kullan diye neyinden kararsiz kaldınız anlayamadim 🙄