Demetgk Kasıklarım bacaklarım inanılmaz tutuluyor bazen yerimden kalkamıyorum eşimin yardımıyla kalkıyorum ilk oğlumda böyle olmamıştım gündüz biraz haraket edeyim temizlik yürüyüş vs aksama haraket edemiyorum sizlerde var mi bu durum
GozdeCemre Demetgk sabah temizlik yapınca akşam kitleniyorum canım bende yerimden kalkamıyorum 90 lık kadın gibi.😂
Esmara Demetgk canım bende de var neden olduğunu anlayamıyorum resmen oturduğum yerden kalkamıyorum sağa sola döneniyorum hep yardımlı hareket ediyorum 30 haftadayım doğuma mı hazırlıyor vücudum ondan mı yaşayan anneler varsa önerilerini bekliyoruz 😍
Gyed GozdeCemre ay neden oluyor ya bende aynıyım daha a 6 aylık hamileyim son aylarda ne yapcaz kalcalarimin ağrısına ve sol bacanın ağrısı bazen dayanılmaz oluyo bu 3.gebeligim diğerleri bu kadar zor degildi
mrwt157 Bende öyleyim yaa 21. Haftadayım gündüz iş yaparsam temizlik falan akşam belim tutulur gibi oluyor çok zorluyor kasık ve bel ağrısı oluyor 🥴
Demetgk Gyed değişiyormuş zaten ya biraz araştırdım bebeğin büyümesi vs baya bi anlatmışlar ama enfeksiyon da yazıyor ondan korktum bende
GozdeCemre Gyed ben daha 4 aylığım düşün bende başından beri var kramplarla başladı benimkinde öle gülüp gülüp duruyor bana o Gidip gelene kadar ağrıdan anca gidiyorum ama sadece temizlik yaptığım gün oluyor bana 😂
Gyed GozdeCemre gündüz sıkıntı yok zaten akşam olunca basliyo dediğin gibi günlük faaliyetler de etkili oluyo allah yardımcımız olsun 🤲🤲
GozdeCemre Gyed ah sorma ilk kızımda da eğilip kalktıkça kramp bi Girerdi günde kaç kere girerdi bilmiyorum o da daha ayrı bi acı ya bunda da kendime gülüyorım😂allah hepimizin yardıöcısı olsun Doğunca zaman çabuk geçiyorda hamilelik geçmiyor