Ayno9798 14+5 deyim bebeğin olduğu taraf sağ tarafımda ağrı var ağrı geliyor gidiyor belimde ağrıyor arada devamlı doktora gitmekten de sıkıldım yani olur mu sizce böyle şeyler bunu yaşayıp doktora giden var mı ? Doğal mı böyle ağrılar ?
Anneadayiii Ayno9798 bende gebeliğimin ilk dönemlerinden bu yana var doktor kasık ağrıları normal dedi hormonlar ve büyüyen rahim sancı yapar ama lekelenme vs oluyor mu ona dikkat edin ☺️ bir de bel ağrısı düzenli mi doktorunuza telefonda danışabilirsiniz..
Feyzamali33 Ayno9798 bende az önce böyle bi post açtım 14+1 oldum uzun zamandır yoktu yarım saattir belim ve karnım ağrı yapıyor gbi kesilecek mi yoksa devamı gelicek mi bilmiyorum tuvalete gidiyorum korkumdan sürekli
Girlmom Ayno9798 Bende aynıyım 5 haflak daha yeni öğrendim karnımın yanları ağrıyor yarın randevum var bakalım nedenmiş merak ediyorum korkuyorum
Anneadayiii Ayno9798 olabildiğince dinlen bacak arana yastık al sırtüstü yatma yan yat dinlenince geçerse sorun yok iş yapma herkes ağır iş yapma diyor ama ilk 3 ay bence çok dikkat edilmeli ben zaten riskli yaşadığım için yatıyorum yeni yeni kalkmaya başladım canım
Feyzamali33 Ayno9798 zaten salı günü randevum var çok şiddetli olmadığı için gitmem eğer artmazsa inş
Ayno9798 Anneadayiii İnşallah canım benim çok teşekkür ederim öyle yapayım sana da çok geçmiş olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Girlmom Ayno9798 ağrılarım devam etmiyor hatta bugün hiç ağrımadı gaz olabilir dedi eğer sırtına doğru vuruyorsa böbrektir dedi