Mirom Görümcemin koca kizlari 3.5 yasinda ki oğluma net den korku oyunu açmışlar izlemiş birkac defa görüştüğümüzde her seferin de açmışlar ben en son gittigimz de farkettim ve izin vermedm ama iş iş den geçmiş çocuğum odada tek kalmıyor hiç bir yaramazligi olmayan çocuk yaramaz oldu cıktı wc de bile yanimda duruyor gitsene annecim diyorum korkuyorum dio sinir olmamak elde değil ben napcam şimdi kizlar inanin iki lokma yemeği zor yapar oldum eşime de gör bak çocuğu ne hale getirmişler marifetmiş gibi gitmek ıstiyon gittik de neoldu düzenimiz bozuldu dedim
bulutunannesi33 Mirom kötü büyük anne diye birşeymi canım korkunc bıse benm oglanlarla ızlemısdı sımdı yenı yenı unutuyrlar ciş yapmaya gıdıyor cocuk afedersın donunu cekmeden kosa kosa gelıyo noldu annem dedı buyuk anne gelır anne dedı ordan bakdm ben😩😒
bulutunannesi33 Mirom vala bır aya yakın anca duzelıyor cıldırdım ama ya benmde bızzat grmcem ve arkadası acmıs haha haha dıe kahkalar gelıyo odadan bı bakdm bunu acms cocuklar o an guluyodu ama yaknz kalnca korkmuslar demekkı
Mirom bulutunannesi33 sorma valla canm sinir küpü oldum bakmaya geldimi kimse gelmez lafa geldimi hep bakarlar