Pamiramsi kız ben işten çıkmıştım geçen sene 🤣 işimi beğenmiyordum hakettiğim parayı bile vermiyorlardı (asgari ücret) neyse işte iş ilanlarına bakmaya başladım bir yandan da kedi sahiplenme sayfalarına baktım o sıra diş etimden ötürü enfeksiyon kapmıştım diş doktoruna gittim hamile olabilir misin acaba dedi (doktor da hamileydi 🤣) emin değilim adetim gecikti dedim hemen kaldırdı beni oturduğum yerden bakamam ben sana kusura bakma diye dhdjdh sonra içime kurt düştü diye sabahına evdeki ovulasyon testiyle test yaptım hamilelik testi bile değil 🤣 akşama da kan vermeye gidelim dedim eşime betam 42,7 iken hamileliğimi öğrendim 1 hafta boyunca kan vermeye devam ettim, 2 günde 1 kan verdim beta artacak mı yoksa kimyasal düşük mü olacak diye sonuç şu an yanımda mışıl mışıl uyuyan 12 günlük yenidoğanım var 🤩🐣🩷
Bu arada benim kızım resmen annesinin bazı hayallerini gerçekleştirmesini beklemiş 🥹♥️
Nişanım,kınam,düğünüm hiçbirinde dış çekim yaptıramadığımdan içimde bir ukteydi biz hepsini yaptırdık, 1 ay sonra da tatile gittik, tatilden önce ben hamileliğimi öğrendim öyle çıktık tatile 🤩🥳
Rabbim gerçekten isteyen herkese hayallerini yaşamayı nasip etsinnnnn