tugces95 Kızlar selamm, 4+1 deyizz şuan, biraz erken öğrendim ama sizde bu haftalarda ne gibi belirtiler var neler hissediyorsunuz?
Laviniay tugces95 son regl ilk günü 10 Nisan 5+3 aşırı uykum geliyor bir de sık idrara çıkma. İlk bebişimde bu kadar uykum yoktu sanki
Leyli_gul tugces95 ben senin gibi erken öğrendim sadece kasıklarım sancıyordu adet sancısı gibi birde göğüs ağrılarım başlamıştı 5. Haftada daha yoğun oldu bu ağrılar ama 6. Haftada mide bulantım başladı ve hayatımın kalitesini sıfıra indirdi desem yeridir.şuan 9.Haftadayım inş geçecek çok yoğun değil 6.haftadaki gibi
Gizem-1009 tugces95 bende yeni öğrendim 4+5 hala bi belirtim yok ama adet sancısı gibi bazen vuruyor inşAllah böyle devam ederi 😅
Gizem9688 Musel 6. Haftada baslayacak durun 😂 ben de ne guzel rahatim diyodum herkes 6. Haftada başlayacak diyodu. Gercekten 6+0 da bi basladi 13. Haftaya kadar ne cektim bi ben bi allah biliyo 😂 25 olduk cok sukur. Saglikli olsunlar da çekiliyor tüm belirtiler ❤️
miraninannesii Laviniay aynıyız canım benim ekstra böbrek ağrımda oluyor sızdede oluyormu krseyı gördünmü
Musel Gizem9688 ama benm ilk gebeliğimdede hiçbir belirtim yoktu hemde doğurana kadar herkes çok şaşırmıştı 😂😂😂 karnım olmasa kimse hamilesin demezdi bana
tugces95 Gizem9688 ayyy en korktuğum şey mide bulantısı 🤢 Allah başka korku vermesin orası orayı tabii, Bakalım ilerleyen günlerde bizi neler görücek, salı günü doktor tekrardan çağırdı keseyi görmek için 🙏
Laviniay miraninannesii yok henüz erken diye gitmedim. İlk bebeğimden tecrübeme dayanarak 😂 8 veya 9 haftalıkken gitmeyi planlıyorum. Geç döllenme olsa dahi kese veya bebek gözükür diye tahmin ediyorum.
tugces95 Sedabugday lekelenme olması iyi bir şey mi yerleşmeden dolayı mı oluyor pekii ? Korkutuyor beni açıkcası
tugces95 Sedabugday ben bugün gittim doktora ultrasonla baktı henüz kese yok beta hcg değerime baktı, salı gübü tekrar gidicez keseyi görmemiz lazım dediii şuanlık bir sıkıntı olmadığını söylediii
Queen_Mom_ Adet belirtileri ile aynı belirtiler ve ek olarak yoğun akıntım vardı. Ben hiç kusma ve mide bulantısı yaşamadım inşallah sende yaşamazsın ❤️