ElifAkyol Evlatsevgisi2 Hangi doktora gitmiştiniz bende geçen sene doğum yaptım memnun kaldım benim doktorum farklı klinikteydi anlaşmalı hastanesi afiyetti orda doğum oldu
Ayvru Hulo2105 Bahçeşehir liv normal veya sezeryan 45-50 arası fiyat verdiler bi gece yatak parası için benim doğumum temmuzda olacak zamlanilir dendi
Hulo2105 Ayvru ya bizde önceden ayarlamak istiyoruz ama galiba önceden kabul etmiyorlarmış öyle olsa kapora bişey veririz
Gerbuce Hulo2105 doğum paketi almanı tavsiye ederim bende Gaziantep livden 45 bine doğum paketi aldım sezeryan veya normal doğum farketmez bir görüş derim
Ebiss @“Burcuaydmr” ben şuan oraya gidiyorum kontrole Allah nasip ederse doğum da orda düşünüyorum Ekime kadar kim bilir ne kadar fiyat olur orası ayrı tabi umarım çok koymazlar çünkü eşimi zor ikna ettim 🫢😂
Mukaddeshasret Ebrusisli bende perşembe günü fiyat aldım 17 normal doğum 18 buçuk sezaryen dediler canım doktorun kim
Karsu540 somaysee kordon baglama deniliyo ne farkediyo ben ozeke gidiyorum hangi doktora gitsem kordon baglama diyo
Mukaddeshasret Ebrusisli Çiğdem hoca canım ilk doğumumu Çiğdem hoca yaptırdı inşallah ikinci de onda olacak
hepoyleolurzaten__ Burcuaydmr Büyükçekmece kolon hospitala bugün sezeryan fiyatını sordum çoğul gebelik 35 bin TL dediler Avcılar Anadolu hastanesi 23 bin dedi yine çoğul gebelik Esenyurt doğa hospital 23 bin çoğul gebelik fiyatları
DuyguOzlem qusel Vera muayene 650 700 civarı birseydi hatırladığım kadarıyla. Ben indirimli gittiğim için tam hatırlamıyorum ama öyle birseydi 800 ü görmüyordu ücreti.