Burcuaydmr keremtahamom_ ben 4 ay önce sorduğumda 17.500dü o yüzden bi sinirlendim bu yeni fiyata bir anda uçmuş ne hikmetse 😀😀
elmaelmaelma Elifinannesi33 kime gidiyorsunuz doktor olarak. Orada sarışın mavi gözlü bi kadın doktor vardı, ben de ona mı gitsem diye kararsız kaldım uzun süre.
Aleynaceyhannnn Mihrimer bu hastane fiyatlarını sadece yılbaşında arttırıyor diye biliyorum doğru değil mi oğlumu 1.5 sene önce orda doğurdum zorunlu olarak şimdi ikimciye hamileyim fiyat sormamıştım ama zamlanmaz herhalde diye düşünüyorum
madameux Aleynaceyhannnn Haziran sonunda 2. 6 aylık hekim ücretleri dolayısıyla hastanw ücretleri mutlaka artar. Hekim hakedişleri mutlaka artiyo eminim bundan
Mihrimer Aleynaceyhannnn sorduğumda kesin bir şey söylemediler. İnşallah zamlanmaz🥹 ama zamlanırsa da temmuz ayında memur zammı olan dönemde zamlanır herhalde o zaman öğreniriz.
1prensesannesi__ Burcuaydmr bunu biliyorum canım o yüzden sacmalik diyorum ya zaten kullanilan malzeme ayni oda aynı vakit aynı doktorun sarfettigi enerji bile ayni yani insanlarda nerden para koparcagini sasirdi artik iyce
Burcuaydmr 1prensesannesi__ sorma canım ikisinin fiyatı aynı olmalı ki gerçekten insanlar istediği yöntemi seçebilsin yada aradaki fark çok az olmalı 🙏🏻
Hannah HmerveK paket için sormadım ama bazı hastanelerde %100 karşılıyor paket olarak yarın sorayım en iyisi
mom-2024 Edanur65 canım benim Allah güzel günler göstersin sana umarım tez zamanda kurtulursun sorunlardan sıkıntılardan
Aslimmaa Bende esenler medipole gidiyorum doktorum için 45 dediler ama hZiranda zam gelicekmiş fiyat da sabitlemiyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum
Aslimmaa Burcuaydmr evet bencede en azından son haftalarım zamdan etkilenmesem dedim ona bile yanaşmadılar ki zaten bence pahalı gün hesaplamaları ticarethane gibi. Doktoruma güvenmesem asla tercih etmem.
aygul-7138 Burcuaydmr Bende özele gidiyorum normal doğum 9.500 sezeryan 13.500 epiduralli normal doğum da 11 bin TL fiyatı çok uygun ve ilgililer Bende İstanbul Anadolu’da oturuyorum düşünenlere tavsiye ederim 🥰🐣
_ozlmm aygul-7138 gerçekten çok uygunmuş kartalda ki Vera hastanesi mi bende bi araştırayım 🙈 ben böyle uygun görünce de istemsiz olarak diyorum neden uygun diğer yerler çok pahalıyken 😂