glycnkrt Ss4 sadece yüz hatları belirgin oluyor. doktorum babasının çenesine kaşlarına benziyor demişti gerçekten öyle oldu
Azra_Mom Ss4 aynısııı birebir aynı doğdu burnu ağzı gözleri çok net bir fotoğraftı zaten çerçeve yapıp koydum odaya hatıra ❤️
Rabiul Ss4 kesin benzeyecek çünkü ilk baştan beri babasının kopyası tamamen aynı burnu yüz hatları dudakları tamamen baba ten rengi de baba gibi dedi doktorum 😆 ben soğuk beyaz eşim daha soft açık tenli 😆
Kubrahmz Kızlar detaylı ultrason kaç dk sürüyor? Haftaya cumartesi randevumuz var. Heyecanlıyım biraz
Aysnfdn Kubrahmz Benimki 45 dakika sürdü. Girmeden önce mutlaka karnınızı doyurun, seanstan önce de şekerli bir şeyler tüketin.
dhbetul Ss4 valla bizim bebek her gittiğimizde başka bir tipte çıkıyor açıdan çok değişiyor sanki bilemedim ya 😂 bi fotoda dünya güzeli birinde çirkinnn sıpamm doğunca neye benzeyecek ben de çok meraktayım😂😂
mervemurat16 Ss4 benimki benziyor zaten aynı babasına benziyordu detaylı ve sonrasındaki fotoğraflarında.Eli hep yüzünde olurdu fotolarda doğduktan sonrada hep eli yüzünde uyur😄
marsuk34 Ss4 daha doğmadı ama detaylı ultrasonla 38.haftadaki fotoğrafı bile benzemiyor birbirine 😂 detaylı ultrason dönemi daha kemikli oluyor yüzleri et dolmamış oluyor son haftalarda daha net bir surat çıkıyor bence :)