Selvi___ 12 haftalık gebegim bir hafta önce bebeğimin kalp atıllarını duydum gayet iyiydi son bir kaç gündür göğüslerdeki hassasiyet kayboldu hiç bir şekilde ağzı veya sızı hissetmiyorum acaba bu bi risk midir bebeğe her hangi bir şey olur mu ?
myavocado Selvi___ 9-10. haftalarda benim de kaybolmuştu, ilk haftalardaki göğüs hassaiyeti 9 ay boyunca devam etmiyor, endişe etmeyin bence
Cimenn1223 Selvi___ hyr kuzum bende 10 a giriyorm 9 un başından beri benmde geçti hamile degil gbiyim kanaman lekelenmen regl agrisinin üstnde bir agri yaşarsan doktorunla iletişime geçe bilirsin onun dışında bir sorun yoktur endişe etme güzel düşün❣
Becuk Selvi___ canım göğüsler zaman zaman çok hassas oluyor zaman zaman sanki hiç hamile değilmişsin gibi oluyor. Onunla hiç alakası yok. Göğüsler hormonlarla alakalı tamamen
Selvi___ myavocado çok korkmuştum gebelik çok farklı bişeymiş gerçekten insan bi yerim neden agrımıyor diye bile endişe edebiliyormuş yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Selvi___ Cimenn1223 içim rahatladı birazda olsa pazartesi günü ikili testimiz var ve daha da endişeleniyorum umarım herşey bütün hamişler için çok güzel geçer 💕
Cimenn1223 Selvi___ o endişe doğurana kadar hep olucak kuzum malesef 2.gebeligim benim ilk gebelikte bende cok endişeliydim sürekli aklima götü kötü şeyler gelirdi 2.nin rahatligi mi tecrübesi mi ne denir kanama lekelenme dayanılmicak bir agrim yoksa düşünmüyorm