Yshlt Kızlar merhaba Karnımın i alt bölgede yoğun olmakla beraber sanki gaz varmış, tuvalet varmış gibi bir hareket var bebeğimin hareketi mi ne olduğunu anlayamadığım.. benzer durum yaşayan var mı ?
Meryemece Yshlt ben 2aylık hanileyim deli gibi gaz var karnımda inşallah bebek bukadar gazlı olmaz 😀😀😀
Nerm7n Yshlt Bende öyleyim içimde bişeyler oynuyor. Gaz değil onu biliyorum. 21+2 haftalık olduk bizde
Yshlt Meryemece 😆😆 sağlıklı olsun da.. ya ama karnımın içi bazen şantiye alanı gibi oluyor ama icraat yok 💩 anlayacağın 🙈
Yshlt Zeynpatak aynen öyle sen benden daha güzel tanımlamışsın 😉 kaçıncı haftada yaşadın ve ya devam ediyor mu ?
Zeynpatak Yshlt 19. Haftada yasadim ilk 2 kez oldu o an suan 20. Haftadayiz 10 gundur falan hissediyorum ayni seyi canim ozellikle aksamlari sirt ustu yatinca 😊
NazliBlt Canım bende 28 haftalık oldum kasıklarımın orda karnımın alt bölgesinde sanki su kaynıyor gibi oluyor bende anlam veremiyorum gaz mı bilmiyorum ama gaz sancısından da ölüyorum 🤭😷
Mucize7979 NazliBlt ya ben de 21 haftalık ikiz. Gaz varmış gibi karnım geriliyor. Ağrısı çok. Acaba hamileler hep böyle yaşıyor mu diye düşüyordum🤦🏻♀️
EbruKrhn NazliBlt ya bu ara bana da oluyo bebeğim nereyi tekmeliyor biyeri sallıyor sanki içimde bişy titriyo onun gibi mi sizinde
Zeynpatak Yshlt bi arkadasimda kelebegin kanat cirpmasi gibi diyr tabir etmisti . Cok degisik bi duygu gercekten 😊
NazliBlt Yshlt sabah sık oluyor ama gün içinde de oluyor sırt üstü yatınca daha çok hissediyorum. Günde en az 3 kere hissediyorum 🤔
Tam1leydi Yshlt hayir biride bana tavsiyede bulundu denedim ve oldu ama hamilelikteki kramplar icin gecerli oldugunu sanmiyorum
Tam1leydi Yshlt yok hisler o sekilde yabi ben ilkinde oyle hissetmistim deminki mesaj yanlis oldu kramplarka ilgil olan pardon
031965 Haftamız aynı bu hafta acayip bi gaz var herkesten öyle duyuyorum ben de inanılmaz yaşıyorum hatta bazen karnım geriliyo, bebekten farklı bişey zaten bu gaz baya 😄 bebek büyüdü de sıkıştırıyo mu artık bilmiyorum
Yshlt 031965 benimde yemekten sonra az veya çok farketmez karnım def gibi geriliyor. Gaz zaten vazgeçilmezim 🤣