Merveklcars Kullanıp şundan daha iyi fayda gördüm diyen anneler varmı? Mustela setinin ebatları büyük fiyat farkı biraz bundan kaynaklanıyor. Önerilerinizi bekliyorum.
MerveGmss Merveklcars ben henuz kullanmadım ama mustela aldım baya araştırmıştım en sağlıklısı bu geldi bana
Eih92 Merveklcars instagrama Mühendisin oğlu diye bir sayfa orda çok güzel araştırmış canım bir bak istersen iyi olanları yıldızlar listesi yapmış hatta
Merveklcars MerveGmss hiç bi yerde şu daha iyi diye bi bilgi bulamadım 🤷♀️ Bana da mustela daha iyi gibi geliyor ama nedeni yok 🤨
Pamukprens Bübchen aldım ikişer ikişer özellikle pişik kremini herkes çok önerdi kokusunada bayılıyorum gayet zararsız bitki kokusu bileşenleride en üst seviyede sağlıklı herşeyi onaylı kafa karıştırmıyor Mustelada aynı şekilde gayet iyi ebatları büyük ve pompalı luşu anneler için bir adım önde tutuyor mustelayı genelde Ben bübchen 400mg şampuan iki tane Milk2 tane Pişik kremi bir tane aldım birde pişik önleyici bariyer kremi var ondan birtane aldım Sabununu aldım Yüz ve el bakım kremini aldım bir tane Kullananlarda çok memnun 🍓