Gulcin-2001 30+1 günlüğüz 2 gündür bebek hareketliyken bi anda çıt diye ses duyuyorum ilk başta anlamamıştım biraz araştırdım bebeğin eklemlerinden geldiğini söyleyen doktorlar var benim gibi bu durumu yaşayan var mı 🫠
YeniGelinMeselesi Gulcin-2001 dediğin şeyi akşam yaşadım 2 defa bebek içeride dönerken çıt diye ses geldi burada daha önce okumuştum bebeğin eklem sesi diye o yüzden korkmadım ama içim bi tuhaf oldu tabii😂😂
seymaa7 Gulcin-2001 bende duyunca çok anlamsız bulmuştum ama başıma geldi günde 1 defa mutlaka duyardım o sesi😂
cannkmrc Bende hissettim canım 2. Ye hamileyim şuanda önceden bebeğimin bı yerini kırarım diye çok korkuyorum öyle ses gelince 😅 şimdi pek önemsemiyorum
Gulcin-2001 YeniGelinMeselesi evet gerçekten de bir tuhaf oluyor insan hiç böyle bir şey yaşayacağımı düşünmemiştim🤣
Booksandcats İnternette bir doktorun videosunda duymuştum ben de bizim parmaklarımız nasıl çıtlıyorsa bebeklerimizin de eklemleri çıtlıyor tarzı bir şey söylüyordu 😅
dhbetul Gulcin-2001 yaa kaç gündür bende de aynı durum var bildiğin çıtlatma sesi😂 hissediyorum da kemiksi bişeyden geliyor eşime söyledim saçmalıyorsun diyordu al işte bak olabiliyormuş demekki 😂😂
M-Urass_Mom Gulcin-2001 Rahminizin sesi. Genişlediği için bağ dokulardan bu sesin gelmesi normal merak etmeyin. Eklem sesi vs değil