Damlaozzz Rabiul Dün sordum doktora yanma oluyo diye rahim yukarı çıkıyor iyice o yüzden dedi zaten çocuğun ayaklarını artık resmen göğüsümün altında hissediyorum dün ultrasonda da baktık o şekildeydi bir sorun olmaz çok normal dedi
Papatya123_ Bebeğim doğum pozizyonunda olup baskı yapması ya doğarsa korkusu 30 + 5 Daha çantamız hazır değil ve küçük
Rabiul Papatya123_ çok döner merak etmeyin , 2 kardeşim de 29. Haftasında doğum pozisyonundaydı 37. Haftasında doğdular
Rabiul melikets33 ne sola ne sağa yatabiliyorum , kemiklerim batıyor , idrar torbama tekmeler , vajinaya baskı 😆
melikets33 @Papatya123_ aynı şey iki gündür bende de var özel bölgemin üstünde baskı hissediyorum ama kötüyü de düşünmek istemiyorum 🥺 erken olduğu için bende hazırlamadım daha
Rabiul Damlaozzz anladım canım benimde pazartesi randevum var soracağım ben ayakları sağ yanda hissediyordum tikim de var gıdıklanıyordum 😆 ama sürekli değişiyor çok hareketli maşallah 🧿
Damlaozzz Rabiul Ya dimi bende aşırı gıdıklanıyorum şu an yazarken bile sağdan tekme yiyorum dün ayakların hareketini görünce çok gülmüştük bizde 😀Maşallah ama iyi olsunlarda tekme yemeye razıyız 🧿💕
EmirVS melikets33 hareketlerimin kısıtlanması, gece uyuyamamak, yatakta rahat rahat dönememek, ve sürekli tuvalete gitmek😂 onun dışında bir sorun yok gerçekten 2. Trimester gebeliğin altın dönemiymiş kıymetini bilmek lazımmış 😂
Laylalaylay melikets33 sürekli çişe uyanmak, uyuyamamak, sağa sola dönememek, yataktan zor kalkmak, mide yanması, kalça ağrısı, doymamak, açlığa uyanmak,basur,nefes almada zorlanmak, kalp çarpıntısı 😂😂😂😂
Cemreece 32+3 olduk bizde valla şuana kadar hamile fln değilmişim bel ağrılarım çok oluyor az iş yapıyorum hemen yamuluyorum
Altin melikets33 normal canım benim aldığımız demir yetişmemeye başlıyor, bebiş büyüyor hareket edince yoruluyoruz esas 30 dan sonra ağırlaşma başlıyor
Yonca_26 melikets33 nefes darligi ve burun tikanikligi🙈ikiside beni cok yoruyo ama böyle demeye de kiyamiyorum sonucta bu da gecicek bebislerimizden dolayi oluyo hersey🥹🩵
melikets33 @Altin demir ilacımı felan içmeyi hiç ihmal etmiyorum ama zorlu bir süreçle bitireceğiz inşallah bu günleri de 🥲
elifdiyorkii melikets33 32. haftadayım en sevmediğim şey sadece 10 dakika yürüyünce karnımın kaskatı olup aşağı baskı yapması🙄 üçüncü trimestera girer girmez başladı he bir de iki gündür gece ne yana yatsam o yanım ağrıyo rahat edemiyorum🥹