sevgilikendim Eldiven takmak aklıma gelmedi elimle de temas oldu açıkçası. Herhangi bir tıkanma öksürük rahatsız hissetmem olmadı. Ama eldivensiz banyoyu temizlediğim için biraz içim rahatsız. Baya elimle süngerle çitiledim. 13+3 haftalık hamileyim bu arada
Gizem9688 sevgilikendim ben de yapmıştım ve daha kucuktu bebegim 5 6 haftalik falandım. Maske bile takmamistim eldiven de takmamistim. Sonra cok pisman oldum tabiki ama aklima bile gelmemisti ne yapayim. Cok sukur hicbir sey olmadi bebegim 25 haftalik oldu bile cok da saglikli masallah. Ama korkmustum ben de sizin gibi. Bir sey olmayacaktir ama bir dahakine eldiven ve maskeyi ayni anda kullanmanizi tavsiye ederim
hepoyleolurzaten__ sevgilikendim Ben ne eldiven takıyorum ne maske Bu zamana kadar hiç birşey olmadı 4 gebeliğim
1prensesannesi__ sevgilikendim ben hic bisey takmadan bunlari yapiyorum en bastan beridir suan 28 haftaligiz herseyimiz normal
Zeynepkrkytlli sevgilikendim ya nolcak ya bı şey olmaz Sonuçta her gün yaşadığıniz bı sorun değil Bı dahakine eldiven de takarsiniz ama elim değdi aman bı şey olacak diye korkmayın bu kadar Tabiki zararli alın için demiyorum 😂 ama bu kadar da kasmayın 😉
sevgilikendim ngksu ben hep solumak zararlı diye okuyordum meğer cilde temasta sıkıntıymış. İyice araştırmadan yaptığım için pişman oldum. Bidaha daha çok dikkat ederim hatta kendim yapmam ama içim yine de rahat değil. Siz de birebir mi temas ettiniz
sevgilikendim 1prensesannesi__ teşekkür ederim ama dikkat etmekte fayda var sanırım. Daha dikkatli olacağım
1prensesannesi__ sevgilikendim tabikide cok solumamaya dikkat et mesela banyo temizlerken kapisini kapatma gereginden fazla kullanma sulandirarak kullan ama çokta kasma sakinilan göze cöp batarmıs derler psikolojik olarak yipranirsjn sonra onu yapmiym bunu etmiym diye
sevgilikendim Zeynepkrkytlli haklısınız bu dönem aşırı pimpirikli geçiyor 😞 her gün kendime yeni dertler buluyorum
Lenay223 sevgilikendim bende hicbisey takmadan mutfakta kullanıyordum ya mecbur ellerini iyice yika bişey olmuyor
sevgilikendim Evremo bende her şeyi ince düşünmekten kafayı kırmak üzereyim sanırım. Her şeyin bir sınırı olmalı ama bu sınırı koruyamıyorum