Beta Değerimin Artışı İyi Mi
Duygu_52 biraz düşük geldi bana aynı yerde mi verdin kanı
umrumdadegil evet aynı yerde verdim sağlık ocağında
En az 2800 falan olması lazımdı ama takip et 2 gün sonra tekrar ver bence %66 artış olması bekleniyor en az
Duygu_52
Erkene çek istersen canım çünkü dış gebelikse büyümeden ve yapışma olmadan ilaç yada operasyon ile erken müdahale etmek isteye bilirler. Bende kimyasal gebelik geçirdim ancak dış gebelikten ilk.basta şüphelendi doktorum onun verdiği bilgilerden yola çıkarak sana yazmak.istedim öteleme bence 🙏
Duygu_52
Yok dış gebelikten şüphelendi doktorum bilgi verdi bana benimde değerim duzensizdi ama.sizin kadar yukselmemisti. Benim.tuplerde su birikmesi vardı dış gebelik olunca su birike biliyormus o yüzden onun üzerinde durmuştuk ancak dış gebelik değilmiş kimysala geciriyormusum yapılan tetkiklerle sonuca vardı doktorum. Zaten 2 gün sonra kanamam oldu kan yolu ile düşük yapmıştım. Başta sadece şüphe duyduğu için bilgilendirildi beni dış gebelik için. Sen yine içini ferah tut evet kötüsüne hazırla kendini ama Allah’tan ümit kesilmez
Duygu_52 bence bi doktora görün neymiş ne değilmiş öğren iki katına çıkması gerekirdi iki günde en az da yüzde 60 bir artış olmalıydı malesef yüzde 60 bile artış olamamış 😕