Duygu_52 Kızlar geçen gün kan vermiştim hatırlarsanız 1730 çıkmıştı beta kimyasal diye sevinmek istemedim 2 gün sonra tekrar kan verdim Salı 1730 çıkmıştı perşembe tekrar verdim böyle çıkmış artış iyimi sizce sağlıklı bir gebelik midir artık kan vermeye gerek var mı
Senmsii Duygu_52 Kimyasal ols artık düşmeye başladı değer canım dış gebelik olma ihtimali daha yüksek çünkü dış gebelikte daha dengesiz yükseliş olur. Pazartesi doktora gitmeni öneririm
nur1824 Duygu_52 bi kadın doğuma gidin, kese mutlaka görünür sağlıklıysa. Kimyasalda bu kadar yükselmez zannımca.
yenidenanne34 Duygu_52 1700lerde zaten muhtemelen kese görünürdü kese gorundukten sonra betanin anlami kalmiyo diye biliyorum bide zaten belli bi seviyeden sonra artik 2 kat artmasi beklenmiyo yavasliyo artış hızı yinede yanlis bilgilendirmek istemem benim bildigim bu sekilde insallah hayirli haberler alirsiniz
umrumdadegil Duygu_52 bence bi doktora görün neymiş ne değilmiş öğren iki katına çıkması gerekirdi iki günde en az da yüzde 60 bir artış olmalıydı malesef yüzde 60 bile artış olamamış 😕
Hulo2105 Duygu_52 en az 3400 falan olmalıydı canım az olmuş. Dış gebelik olabilir orantısız yükseliyor çünkü
Lila2455 En az 2800 falan olması lazımdı ama takip et 2 gün sonra tekrar ver bence %66 artış olması bekleniyor en az
Duygu_52 Lila2455 Biraz olsun sevinmeye başlamıştım yine sağlıksız bir gebelik mi şimdi haftaya cuma kadın doğuma randevu aldım geç mi olur cuma ya kadar beklesem
Lila2455 Duygu_52 bence bekleme eğer dış gebelik şüphesi varsa direk git doktor yönlendirir ne yapman gerektiğinş önce ultrason muayanesi eder değer daha çok yükselirse Allah korusun tüpünü aldırmak zorunda kalırsın
Senmsii Duygu_52 Erkene çek istersen canım çünkü dış gebelikse büyümeden ve yapışma olmadan ilaç yada operasyon ile erken müdahale etmek isteye bilirler. Bende kimyasal gebelik geçirdim ancak dış gebelikten ilk.basta şüphelendi doktorum onun verdiği bilgilerden yola çıkarak sana yazmak.istedim öteleme bence 🙏
Duygu_52 Hulo2105 anladım dış gebelik de kimyasal gibi kendi kendine düşük mü oluyor kürtaj falan gerekiyor mu yoksa korktum Şuan baya ya
Lila2455 Duygu_52 bu değerle ultrasonla gözükür eğer rahimde gözükmezse tüplerde olduğundan şüphelenir tekrar beta ister zaten yine düzensiz artmışsa bu kez emin olur dış gebelikten. Dış gebelik tehlikeli bir durum maalesef
Hulo2105 Duygu_52 dış gebelikte bebek tüplerde kalıyor rahme ilerlemiyor. Korkutmam istemem ama bebek tüpte büyürse tüpü patlatıyor Allah korusun geç kalmamak gerekir. İğneyle de düşüren var ama düşmezse ameliyatla alınıyor.
Duygu_52 Senmsii Anladım peki siz kimyasaldan sonra dış gebelik mi geçirdiniz nasıl ilerledi sonuç ne oldu
Senmsii Duygu_52 Yok dış gebelikten şüphelendi doktorum bilgi verdi bana benimde değerim duzensizdi ama.sizin kadar yukselmemisti. Benim.tuplerde su birikmesi vardı dış gebelik olunca su birike biliyormus o yüzden onun üzerinde durmuştuk ancak dış gebelik değilmiş kimysala geciriyormusum yapılan tetkiklerle sonuca vardı doktorum. Zaten 2 gün sonra kanamam oldu kan yolu ile düşük yapmıştım. Başta sadece şüphe duyduğu için bilgilendirildi beni dış gebelik için. Sen yine içini ferah tut evet kötüsüne hazırla kendini ama Allah’tan ümit kesilmez