Eceq Arkadaşlar 30+4ten selamlar 33.-34. Hafta gibi gittiğimde nst ye giricem ama doktora sormaya unuttum o da bişey demedi, saat önemli mi nst için yada nasıl gitmeliyim kısaca bilgi verir misiniz rica etsem
keremtahamom_ Eceq 3 kez girdim salı günü 4ünceye giricem normal muayeneye gider gibi gidiyorum sadece karnın tok mu diye sormuştu doktorum başka özel bir şey söylemedi. Tok gidip girmeden önce de küçük bir çikolata yiyorum o kadar
Ozlemtna Eceq tok karnına olmanız yeterli saat fark etmez hatta tatlı bireylerde yerseniz daha iyi olur girmeden
EceNaz26 Eceq tuvalet ihtiyacınızı giderip öyle girerseniz daha rahat edersiniz malum ne zaman geleceği belli olmuyor 😄
Hilal2901 Eceq saat farketmez tok gitmek önemli bebiş uyanık olsun diye. Bir de artık beben ne zamanlar uyuyor ne zamanlar uyanık az cok biliyorsundur ona göre gidebilirsin😂
Eceq keremtahamom_ tamam o zaman saat fark etmiyorsa normalde de zaten hareketli olsun diye çikolata yi yiyordum
keremtahamom_ Eceq birinde akşam birinde sabahtan gitmiştim saat farketmiyor bence doktorum istediğim saate randevu veriyor çünkü
Ozlemtna Eceq yok canım saat farketmez dediğim gibi tok olmak önemli bebek uyumamssi yoksa tekrar istiyor uyursa