Diladeniz2 11+5 olduk ama günler geçmiyor teyzeler 🥹Ense kalınlığına vs girdiniz mi bizim ki pazartesi ve çok heyecanlıyız inşaAllah sağ Salim sağlıkla kucağımıza alırız 🥹Mide bulantısı , karın ağrısı ve bel ağrısı hız kesmeden devam ediyor 🥹🥹
Gizzgzz Diladeniz2 ben 12+1 im dün gidip ikili tarama testi oldum herşey yolunda benim hamileliğim çok kolay geçiyor ilki çok zordu bunda bir hafta midem bulandı sadece :) bu konuda çok şanslıyım
Makbule_199110 Diladeniz2 11.6 gunlugum cok sukur hersey yolunda sadece bas agrim ve arada mide yanmam oluyor maşallah im var bu 4.gebeligim en rahati buydu insallah boyle devam eder carsamba kontrolum var iple cekiyorum o gunu 🥰😍
Ceydanatishka Diladeniz2 Merhaba canım bende 12+1 im halsizlik var ne yesem midem bulanıyor canım tuvaletten çıkamıyorum prilam diye bulantı için ilaç varya ondan alıcaktım vazgeçtim bebeğe zararı olur diye serinde yatmak istiyorum hep birde arada bel ağrısı oluyor o kadar
Diladeniz2 Gizzgzz Oh maşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ❤️Gerçekten çok şanslısınız mide bulantısı gebelikte o kadar berbat bir durum ki insanın hayat kalitesini düşürüyor 🫠
Gizzgzz Diladeniz2 çok iyi biliyorum ilk çocuğumdan boğazımdan kan gelirdi artık. Ama ikinci öyle olmadı çok şükür
Diladeniz2 Makbule_199110 Ayy hemen hemen günlerimiz aynı 🥹Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş benim ilk bebeğim olacak birde öncesinde kaybım olmuştu o yüzden stres daha da fazla oldu sanırım bende 🥹İnşaAllah her şey çok güzel geçer ❤️
Makbule_199110 Diladeniz2 insallah canim Rabbım sag salim versin kucaklarimiza insallah benim son adetim24 subatti
Diladeniz2 Zeynepmusic Bize erkek gibi dediler 11 de doktorumun cihazı çok iyi pazartesi kesin bir şey söylerim demişti tam 12 oluyoruz 🥹
Makbule_199110 Diladeniz2 beraber hamile.kalmisiz 😁cinsiyeti belli mi ben çarşamba gidecegim insallah belli olur 3 kizimvar bu 4.gebeligim🤭🤩
Ceydanatishka Diladeniz2 canım istanbuldamısın bende böyle erkenden öğrenmek istiyorum doktorda emin olamıyorum ben 12+1im göremedi beni üç gün önce gittik
Zeynepmusic Diladeniz2 bana da 11 de yüzde 90 kız denildi 😇 ama benim bebiş ultrason da 12 haftalık gözüküyordu
Sunsetandpalm 11+5 im ben de 🤗 dün doktora gittik ve ense kalınlığına baktı sorun görmedi çok şükür ikili tarama yaptırmadım çünkü panoroma test yaptırdım onun sonucunu bekliyoruz büyük ihtimal erkek gibi dedi ama bakalım test sonucunda kesinleşicek ☺️