Bir_nazenin01 Kızlar dün erken gebelik yapmıştım silik çıkmıştı şimdi dayanamadım kaset test denedim o da o kadar hayali bir çizgi çikti ki emin olamadım daha da test yok elimde sizce var mı bakın
Sevval0704 Bir_nazenin01 canım bence direk kan ver için rahatlasın, alttakinde silik var üsttekindede çok anlayamadım
Anneadayiii Bir_nazenin01 kasette göremedim ama erken gebelikte çıkmış silik olarak ya biraz daha sabreceksin ya da düzenli beta HCG ölçümü yaptır canım bekleyemem dersen ☺️
Pamiramsi Erkende görüyorum da kasette göremedim canım kan verme imkanın varsa versene daha net sonuç alırsın 💐
Bir_nazenin01 ay dimi ya işte ne yapacağımı bilmiyorum bide en garibi ben dolu dolu adet oldum adetten 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım sonra adet bitti lekelenme bitmedi şüphelendim bu şekilde hamile kalabilir miyim yani Adenmom_
Adenmom_ Bir_nazenin01 üstüne görme yaşayanlar olabiliyor diye duymuştum ben hiç belli olmaz lekelenme ben de de olmuştu ilk zamanlarda aklınız da kalacağına bence kan verin kafanız rahatlar
Bir_nazenin01 asli_hmz ay dimi ya işte ne yapacağımı bilmiyorum bide en garibi ben dolu dolu adet oldum adetten 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım sonra adet bitti lekelenme bitmedi şüphelendim bu şekilde hamile kalabilir miyim yani
Bir_nazenin01 Adenmom_ evet üstüne görme olduysa çok şaşıracağım çünkü çok dolu dolu adet oldum bir mucize gibi bir şey yani
Bir_nazenin01 Pamuk ay dimi ya işte ne yapacağımı bilmiyorum bide en garibi ben dolu dolu adet oldum adetten 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım sonra adet bitti lekelenme bitmedi şüphelendim bu şekilde hamile kalabilir miyim yani
zey-nep11 Bir_nazenin01 belki kmyasal gebelık yaşadın adetle attın onu ama hgc hormonun hala düşmedi ondan çift cızgıde görüyor olablırsın. Hepsi bi olanak. Tabıkı inş böyle durum değildir ama kan ver yada bır kaç tane daha erken gebelık al ucunu bırden yap mesela. Olablır hersey. Ama en doğrusu kan vermek kendını burda boş yere bekletiyosun. Kan ver ne olacaksa olsun kuzu.
Selo25 Bir_nazenin01 adetten sonra ilişki olmadıysa nasıl olcakki. Bence erkenden sevinme inş vardır gebelik ama bence 1 tane daha erken gebelik testi yap belki test hatalıdır