Limonlukekkk Kızlar kaynımın düğünü var gebelikte protez tırnağa izin veriyor mu doktorunuz benımki çok pimpirikli izin vermez sizin doktorlar ne diyor merak ettim bekarken hep yaptırırdım fakat ultraviyole ışın bebişe zarar verir mi tereddütlüyüm
Anneadayiii Limonlukekkk ben asla riske atmak istemem bu durumlar tak çıkar tırnaklar da iş görüyor onunla idare edebilirsin canım çok fazla model var hiç riske atma derim 🤗☺️
Rabiul Limonlukekkk takması ve çıkartmasında çıkan tozlar , uv ışığı , yoğun kimyasal koku belki iyi olmayabilir canım takma tırnak yapabilirsen daha iyi gibi 🥹
Swan97 Limonlukekkk izin veriliyor. Bir de aklınızda olsun sadece gebelikte değil normal zamanlarda da takabilmek için Uv korumalı eldivenler var. Işının zararlı etkilerinden koruyor
numix Canım bence onu yaptırmak yerine özel günlerde kullanmak için tırnak al. Bir günlük takıp çıkarırsın 🥰
Cosimaniehaus Limonlukekkk pop beauty nin takma tırnakları var. Bant gibi bir yapışkanı var. Ona da bakabilirsiniz. Pratik ve risksiz