Pamiramsi Yerleşme olduğuna eminim nerdeyse artık kanda çıkar mı test versem sizce ? Evdeki gebelik testleri aşırı silik yok denecek kadar silik yani acaba vermesem mi beklesem mi emin olamıyorum ya
Merve99670 Pamiramsi canım bence verme eğer olsa gözle görülür silik çıkardı sen çok Sitres yaptıysan bile böyle olabilir bir kaç gün daha bekleyip test yap varsa net çıkar zaten gider kan verirsin
beysenyil Pamiramsi yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsanız kan verin çıkar elbette. Bende oğlumu öyle öğrenmiştim, kahverengi leke gelmişti sonra kan verdim o gün ve beta 100 çıkmıştı 🌸
Aslanmom1 Pamiramsi Benim yerleşme kanaması olduğu gün çok belirgin çıkmıştı idrar testinde. Sonra kan verdiğimde 219 çıktı
Merve99670 Pamiramsi ümitlendiren istemiyorum kuzum ya yani inan olsa hemen miminicikte olsa beliriyor ikinci çizgi yani ben göremiyorum sabretmek çok zor biliyorum ama yok gibi :(
Prensesss2016 Pamiramsi bence silik çizgi var siz çıplak gözle daha net görürsün kan ver Emin olursun bu şekilde
Pamiramsi Merve99670 başlıcaz inşallah bu ay, rahim filmi ve meme ultrasonu çektirmem gerek sonra aşılama tedavisi başlanacak
Aslanmom1 Pamiramsi Emin ol hiç umudunun kalmadığı an da mucizen geliyor ♥️ İnşallah güzel haberi alırsın canım
Dilaraca Benimde Adetimden 5 gün önce pembe kanamam oldu 3 veya 4 damla denecek kadar 10 gündür adetim geçikiyor ama daha bi gebelik belirtisi görünmedi sadece kasıklarımda batma var ve sürekli yorgunluk hissi var açlık hissi var
MrvBK Pamiramsi Kuzum kaç gündür kendini yedin. Git ver kanı rahatla. İyisiyle kötüsüyle neyse öğren. Strest yapıp daha fazla gecikmesi de söz konusu olabilir. Malesef böyle zamanlarda bedenimiz bizimle oynuyor. En iyisi kafanı rahatlatmak, şüpheden kurtulmak
Yay_kadini Pamiramsi benimde adet günümde kahve leke şeklinde kanama oldu ben adet oldum sanmıştım sonra arkadaşım yerleşme kanaması olabilir test yap demişti bende o gün test yaptım ikinci çizgi baya yoğun çıkmıştı. Ama sizin testinizde de çok hafif var gibi bi kaç gün sonra tekrarlayın ya da kan verin
Pamiramsi Yay_kadini geç döllenme olmuş olabilir mi diyorum ya da geçen ay kimyasal geçirdiğim için bu ay sadece gecikiyor olabilir miyim ?
Pamiramsi Birisi00 kanama diyemem lekelenme kesildi ya 3. Gün gecikmem oluyor. Leke de ilk pembemsi bir şeydi bide kahverengi bir defa peçeteye geldi o kadar başka da bir şey yok hala siz nasıl oldunuz sancılar başladı mı