Hilosss13_ kizlar 6 hafta 5 gunluk hamileydim 4 gün önce düşük yaptım kürtaj oldum ve çok mutsuzum o benim umudumdu hayat sevincimdi şartlar ne olursa olsun karnım çok ağrıyor ve aşırı şişti ara ara kanamalarim oluyor adet sancısı gibi haftaya salı kontrolüm var . Ağrılarım ne zaman geçer kanamam ne zaman biter ne zaman ilk adet olurum düşük yapanlar beni aydınlatabilir mi
Gizemrcp Hilosss13_ öncelikle geçmiş olsun bende aynı haftalarda düşük yaptım. 19 nisanda kanamam çoktu başta kürtaj olmadım kontrole gittikten 3 gün sonra kanamam bitti kahve lekelenmeler olabilir ara ara zor bir süreç tabiki 27 gün sonra adet gördüm dr 40 güne kadar normal dedi Allah yaşatmasın bidaha
momiiss Hilosss13_ Çok geçmiş olsun öncelikle bence kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor bu durum. Ben de sorunlu gebeliğim kürtajla sonlandı 10. Haftada. Kanamalarım 60 gün devam etti. 60 günün sonunda durdu ve sonrasında iki hafta sonra normal adet döngüme girdim. Zorlu bir süreç rabbim bir daha yaşatmasın, istirahat ve kendini sıcak tutman önemli bu süreçte tekrar geçmiş olsun.
Hilosss13_ Gizemrcp Djdjdjjddjd ben 1 aylıkken gittim bana bebek gorunmuyor dedi en son gittiğimde kahve rengi lekelerim baya artmıştı ve o hafta çok yoğun bir grip geçirdim hiçbir ilaç bile içmedim bebeğime birşey olur diye gayet iyi bir şekilde hastaneye gittim Dr bebeğin tutamamis düşmüş dedi hiçbir ağır birşey kaldirmadim zaten sıkıntılı geçiyordu sadece kalkıp yemek yapiyordum
Hilosss13_ Gizemrcp amin inşallah . Kürtaj sonrası kanamaniz ne kadar sürdü karnınız sismiş miydi ben balon gibi sistim
Gizemrcp Hilosss13_ ben 1 gün önce kalp atışını duydum ama aşırı kanamam olduğu için kanama alanında dolayı kese bozulmuştu
Gizemrcp Hilosss13_ kürtaja gerek kalmadı bn evde düşürdüm kese olark karnım aşırı şişti bnmde adet olunca düzeldim gibi
Hilosss13_ Teşekkür ederim kizlar umarım Allah birdaha yaşatmaz rabbim bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder 🙏
Tansusercan Ben iki kez yasadim dusugu birinde kanamam hic olmadi bir ay aonra adet gordum ikincidede kurtajdan hemen sonra adet gorur gibi 5 gun kanamam oldu bitti
Gizemrcp Tansusercan herkesin farklı oluyor sanırım 40 45 gün adet olmayan bile var sanırım sizede geçmiş olsun
PinkyJelly Merhaba, ben de malesef boş gebelikten kürtaj olacağım. Evde kendin düşürmek mi daha iyi yoksa kürtaj olmak mı? Kendin düşürünce çok ağrı oluyor diyorlar çok korkuyorum. Çalışıyorum bi de iş yerinde insanlara çaktırmamam lazım şiddetli sancım olursa tolere edemeyebilirim