Prensesannesi123456 Kızım 3 yaşında haziran doğumlu şimdi 9 haftalık hamileyim aralıkda doğacak nasibse cinsiyetini bilmiyoruz henüz şunu meraktan ediyorum aslında kıl bebeği olarak ek olarak farklı şeyler alınması gerekir mi yaz bebeğimden farklı olarak
Bahar2210 Prensesannesi123456 benim kızım aralık doğumlu farklı olarak pazen battaniye benim kurtarıcım olmuştu sıcak tutuyor terletmiyor zınıbları uzun kollu alırsın birde kalın battaniyeler penye battaniyeler pek farklı bişey yok
Gizzgzz Prensesannesi123456 benim de kızım mayıs doğumlu bu bebeğim de kasım da doğacak kısmetse ben ekstra çok bişey almayacağım kışlık bir iki tulum alırım diyorum o da dışarı doktor kontrolüne giderken o kadar evin içi zaten sıcak olacak havlu tulumlar tercih edeceğim tabi cinsiyeti erkekse en baştan bir kıyafet alışverişi yaparım
Prensesannesi123456 leylos01 aynıyız seninle canım nasıl gidiyor bulantıların başladımı benim zor geçiyor biraz birde ikinci doktor kontrolü ne zaman olmalı ne zaman güdeceksin
Prensesannesi123456 Gizzgzz benimde öyle dış kıyafet olarak hiç erkek bebek kıyafetim yok ama kızımdan zıbın falan kaldırdım sağlıkla gelsinler
leylos01 Prensesannesi123456 evet bulantım var ama pirilam içtiğim için rahat ediyorum 11 haftalıkken gitmemiz lazım 2 li test mi ne onun için galiba ama ben şehir dışındayım işte burda yaptırıcam ne yapılıyorsa döndüğümde kendi doktoruma göstereceğim