Gebelik_takibi Doğum yaptım çocuklarım kuvezde bugün süt sağarken fark ettim göğüs ucum küçük küçük su toplar gibi içi kan dolu sağarken de çok acıyor bunu yaşayan varmı varsa nasıl cozdunuz
BirazbundanBirazondan1 Gebelik_takibi tahinin üste çıkan yağını sürün yada soğanı ikiye bölün göğüsünüze sürün önce ıslak mendille silin soğanın kokusunu alır sonra suyla silin
saudade_ Gebelik_takibi garmastan pomad alın mutlaka Ben bir hafta ağlayarak emzirdim yara oldu kanadı Her şeyi denedim. En iyi gelen krem oldu Sürüp üzerine göğüs kalkanı taktım
EdaninBebegi İlk haftalarda gümüş kapakları hiç çıkarmadım, şimdi de sorun yaşadıkça takıyorum ve lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum
[silindi] Göğüs ucu kremi sürüldükten sonra bebek tekrar tutabiliyor mu göğüsü sorun olmuyormu zararı yok mu yani
Gebelik_takibi [silindi] Bebeklerim kuvezde benim ama lansinoh sürdüğününde geri temizlemeden verebiliosun göğsünü
Gebelik_takibi Size yeni sorunumla geldim bu defa bugün sabahtan itibaren göğüslerim taş gibi ağrıyor yan fln kesinlikle uyuyamıyorum ve sütum de azalıyor buna çözümü olan varmı?