Birtutambebek Kızlar 16. Haftada patatesdik 17. Haftada domates olduk yani büyümek yerine küçülüyor muyuz benim bildiğim patates domates den büyük 😊
eminece93 Birtutambebek bizimde 21.haftada muz diyor cocuk olmus 27 cm 430 gr ne muzu bu böyle meyve tanimlamalarina gülüyorum 🤣🤣
Hulo2105 Birtutambebek valla o işten bence bişey anlamadım. Bende 26 haftalık hamileyim hindistan cevizi diyor. El kadar bişey o ceviz çocuk bi cetvel boyuna geldi anlamadım😂
Defne112 Bende anlamadım geçen hafta avakado idik bu hafta patates ama yorumda artık avakado büyüklüğünde siniz diye aciklma yapılmış😃
Haticeburak06 Aleyna_01 😂😂 dün tatlı kaşığından az içtim etkisi pek olmadı ya da şuan onun etkisi ama dün bu saatte içtim
Aleyna_01 Haticeburak06 Ahahahha bende aldım aç karnına 2 kaşık 3 gün boyunca diyorlar 4 gün sürmez doğurursun sabah diyorlar korkudan içemedim kimsede tutmaz tutmaz bende tutar dip boya yaptırmam lazım içmeden sabah içiçem bende 😅
Serifeeenida Haticeburak06 sen dopurursam bu yağ bi mücize diyecepiz 🤣🤣yarın gider alırım artık haber et canım burdan
Serifeeenida Haticeburak06 hayırlısı olsun kuzum içmiştim demi sen Hint yağından etki ettimi sence dün ki sancılarına
Haticeburak06 Serifeeenida bugün 11 buçukta yine içtim bi tık saha fazlaydı şuan yine kasılmalarım var🙄