betull55 Merhaba kızlar 39+4 den selamlar 🙋🏻♀️ ilk dogumum normaldi bu da da normal bekliyoruz ama şok gunler geçmiyor hafif regl agriisi gibi ağrılarım oluyo fakat sancı vs.hic bişey yok inşallah yine normal olur 🙏🏻 doğumu tetikleyen şeyleri de yapıyorum ama hiç bir kıpırtı yok 😕
Tubakaba betull55 bende de aynı durum var . Salı sezeryan olacağım daha gelmezse doktor 40ı geçirmeyelim dedi çok normal istiyordum ama doğmuyor
Melson20 betull55 Zamani var demek ki 🥲 bende su an 36 haftalik oldum ikinci hamileligim, ilki 39+4 suyum geldi 39+5 dogum gerceklesti. Biliyorsun ki illah 40 dedinmi dogurmus olman gerekmiyor, 42ye kadar bekleyebiliyorsun 😊 ama istenen bir sey degil tabi. Ben su an 36 olmama ragmen yorgun ve bitkinim, zaman cabuk gecsin istiyorum
Pamiramsi betull55 keyfine düşkün maşallah 😍🤲🏻 Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💐
Melson20 Tubakaba Niye 40i gecirmiyor? Bunun icin sezaryen olunur mu hic.. hayati tehlike felan mi var
Tubakaba _Annemmm4 suni sancıyı çekip çekip sezeryan olurum diye aslında korkuyorum o yüzden hiç düşünmedim açıkçası
Moonfaced _Annemmm4 böyle tavsiyeler vermeyin lütfen daha bekleyebilir suni sancı çok kötü bişey stresi bile yetiyor
Yaseminsglm77 Tubakaba ben ilk bebeğimi 40-6da suni sancıyla kucağıma aldım eğer imkanın varsa dene normal doğum çok rahat hemen ayklanıyorsun. Bir kaç saat ağır sancın oluyo ama doğduğunda kuş gibi oluyorsun. Neden hemen sezaryana itiyorlar anlamış değilim
Birisi00 Tubakaba bizde 40+3 olduk. İkinci doğumum olacak. Doktora bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda, kanala suan girmesi önemli değil doğum esnasında da giriyor dedi. Bende de sancı felan bisey yok pazartesi suni ile doğum baslatacak
Melson20 Tubakaba daha da girmez dedi 😅 ay bu Turkiyedeki doktorlar saka gibi Yani sezaryen yapmasa hic inmeyecek he biraksan kalcak 10 yil felan? Benimki de 39+4de inmemisti, suyum geldi o gun, 39+5 dogum yaptim. Yani doktor kisaca ugrasmak istemiyor. Allah yardimciniz olsun hayirlisiyla kucaginiza alin insAllah
Tubakaba Yaseminsglm77 şu anda belimde böyle kuyruk sokumunda baya bi ağrım var karnımın altında da yürürken çok azıyor zorlanıyorum sancı mı acaba
Tubakaba Birisi00 benimde var sanki sancım bu gün doktor yurtdışında ne yapcam bilmiyorum belimde böyle sanki kuyruk sokumumda ağrı var yürürken zor yürüyorum alt tarafımda ağrı var sancı galiba ilk hamileliğim bilmiyorum
Elffth_2017 betull55 vallaha ben az bişey ananastan bişey olmaz dedim bir kaç gün sonra sancılarım başladı
Birisi00 Tubakaba Belden gelince sancı diyolar ama. Bebek kasılıyor mu bende bebek kasılınca sancım oluyor. Normalde biseyim yok.