Byz-1 Merhaba kızlar her ay düzenli şekilde hasta oluyorum ağız yarası grip öksürük boğaz ağrısı özellikle temizlik sonrası yaşıyorum benim gibi olan varmı artık alerji olduğunu düşünmeye başladım gebelik öncesindede alerjim vardı zaten dr gitsem alerji testi yaparma ilaç kullanılıyormu hamileyken
myavocado Byz-1 gebeliğe uygun ilaç vardır illa ki diye düşünüyorum, alerji testi yaparlar. Bence gidin doktora
Babymom07 Byz-1 benim gebeliğin başında aşırı bir alerjik rinitim oldu normalde de vardı ama ara ara olur geçerdi gebelikte zorlandım baya burun tıkanıklığı göz kaşıntısı burun kaşıntısı hapşırma şükür kendi kendine geçti 3. Aydan sonra şimdi normale döndüm belki mevsimle de alakalıydı bilemiyorum ama hiç ilaç kullanmadım sprey zaten doktorlar pek vermiyor hap kullanılabilir belki ama idare ettim ben
chaos Byz-1 Aynı sorunlar 4 yaşındaki kızımda da var alerjik rinit, çiğnenerek yutulan bir hapı var her gün aynı saatte bol su ile içiriyorum çok şükür şikayetleri çok azaldı, çocuklar bile kullanabiliyorsa sizede alerji ilacı verilebilir bence