16 haftalığım bugün mide bulantısı ile gittim malum tüm tahlilleri yapıyorlar eve gelince bir baktım beta düşmüş yani ayın 2sinde 137bindi bugün 81bin doktor bakınca fark etmiş midir bilmiyorum telaş oldum nette bi süre sonra düşüyor diye yazıyor
Beta düşüşü 😢
- Düzenlendi
Smyrmz aşkım sen neden betaya bakmalarına izin verdin beta Max 10. Haftaya kadar artar sonra düşer bayağı stabil olarak kalır doktor bana kalp atışını gördükten sonra dedıkı sakın kan verme beta bakma beta düşer artık bı hukmu yok psıkoljın bozulur dedi beta keseyı görene kadar onemlı artışlar sonrası boş yanı kalp 10. Haftadan sonra bende kan versem betam dusmus çıkacak başka anneler de verse
Tahlilde neye bakacağını bilmiyordum ki klasik idrar kan öyle görünce bi korktum 🥺
Smyrmz betanın hukmu aylar önce bıttı aşkım suan 10. Haftadan sonra hangı kadın verse aşırı düşüş oluyor sen neredeyse cinsiyeti ogreneceksın onemı olsaydı betanın doktor takıp ederdı korkma yanı gereksiz bır korku bu bebısne odaklan
Smyrmz 16 haftalık olmuşsunuz artık betanin hiç bir önemi yok belli bir haftadan sonra düşmeye başlar
Guzelanne56 teşekkür ederim ♥️♥️♥️
Smyrmz kalp atisini duyduktan sonra doktorum betayi kani unut artik isimiz yok demisti
Evet benimde kan isteminde betaya bakmışlar 8000 çıkmış belli bir zaman sonra düşüyormuş
Banada yardımcı olurmusunuz normalde 7 haftalık olmam lazım ama şuan kesem 5+2 gözüküyor betam 11 aralıkta 2082ydi cuma günü 477ye düşmüş doktora gittim 5+2 gözüküyor kese duruyor ama bebek henüz gözükmüyor dedi sonra dün bi daha kan verdim bu sefer 532 çıktı bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan oldumu.? Aynı zamanda doktor progestan iğnede verdi hergün yaptırıyorum bide fitil kullanıyorum