Blg001 Kızlar 37+3 haftalık hamileyim dön 3 gündür vajinamda çok agrı var sanki kemiklerinde gibi otururken yatarken yürürken hele ki yataktan kalkarken çok ağrıyor normal mi acaba
Nesli46 Blg001 evet normal bacak arasındaki kemiklerim birde ön taraftaki kemik çok ağrıyor çok oturunca kalkarken daha da ağrıyor 🙃
ASE6154 Blg001 o ağrıyı 22. Haftadan beri yaşıyorum doktorum çok zayıfsın birde bebek baş geliş olduğu için baskı oluyor o yüzden demişti
annelik_4 Blg001 normal canım bende 37+4 üm bir kaç gündür benimde çok ağrım oluyor sağa sola dönerken yataktan kalkarken aşağıda çok ağrım oluyor doktora sordum normal dedi ama çok acıyor gerçekten 😑
Mervekesenyzc11 Blg001 37+1 deyim benim de aynı şekilde çok ağrıyor aynı zamanda kollarım ellerimde uyuşukluk oluyor gece oluyor sadece sizde de oluyor mu normal mi acaba
annelik_4 Blg001 çok oturunca ayağa kalkmak gerçekten işkence gibi oyuzden pek pturmuyorum yürüyüşe çıkıyorum devamlı bu seferde alt tarafıma baskı oluyor çok yuruyemiyorum bir an önce hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dogursakta yükümüz hafiflese🥲
0107 Mervekesenyzc11 benim el ve kollarda uyuşukluk 32. Haftadan beri var parmak uçlarımı hissetmiyorum sabahları uyandığımda çöl kötü oluyor özellikle, artık kabullendim bunu doğuma kadar sürecek anlaşılan doktor ödemden dolayı sinir damarlarıma baskı yaptığı için olur dedi
0107 Blg001 37+1 bende aynı durumdayım 😑hele oturduğum yerden yada yataktan kalkarken resmen bıçak saplanıyor gibi acıyor her adımda