Zehraadnn Kızlar manuel mi yoksa elektrikli mi olmalı ? Gerçekten çok lazım birşey mi yoksa olmasa da olur mu ? Kararsızım fikirlerinizi bekliyorum 🥰
SenaBM Zehraadnn ben manuel aldım ilk o kadar zorlandım ki. Sonra elektrikli lansinoh çiftli pompa aldım. Ondan da sıkıldım bebebao eller serbest aldım. Çokkk memnunum
Bbuse12 Elektirikli kesinlikle manuel cok zor oluyor . Ve gerekli bisey cok sut olursa mastitten kurtariyor az sut olursa çoğaltıyor
gizemayy SenaBM bebebaodan memnun musunuz gerçekten, gücü yeterli mi iş görüyor mu almayı düşünüyorum
yeni-annelik SenaBM bende lansinoh aldım ama bebebao ile arasında çok kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi bebebaonun çekim gücü diğerlerine göre düşük diyorlar bir de sütü damlatıyor diyende var olumsuz yorumları görünce almaktan vazgeçtim
SenaBM yeni-annelik çekim gücü daha iyi. Ötekini dışarıda kullanıyorum şuanda. Sonuçta her yerde priz bulamıyoruz ve makine büyük taşıması zor. Bebebao da sahile falan gittiğimde takıyorum sağıyorum 😂
DmlKyra Bende lansinoh manuel pompasını almıştım doğum yapan arkadaşlarımın mastit olduğunu görünce bugün mamajonun elektrikli pompasını aldım birinden emerken diğer memeyi sağmak lazımmış bilmiyorum umarım memnun kalırım arkadaşım mamanı kullanıyor onun tavsiyesi ile aldım