biranneikievlat Bazen diyorumki keşke bu uygulamayı bebiş doğdu butonuna tıkladıktan sonra bile kullanabilsek. Takip ve bilgilendirme için olmasa bile anneler arasında bilgi alışverişi için. 🌺
Pamuk biranneikievlat Doğum yaptıktan sonrada istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Ben doğum yaptım kullanıyorum 🥰
biranneikievlat saudade_ Bebiş doğdu butonuna tıklayınca otomatik diğer uygulamayı yüklemeye yönlendirdi. Zaten oğlum için kullanıyorum. Demek istediğim aslında bebiş doğdu butonuna tıklamasak bir anormallik olmuyor dimi uygulamanın işleyişinde ?
biranneikievlat Acelyamomy Benimde 13 gün oldu ama bu uygulamanın yeri ayrı diğerinin yeri ayrı diye düşünüyorum her ikisinde bulunan annelerin iletişim tarzınıda ayrı seviyorum😄🌺
biranneikievlat Acelyamomy Evet onuda kullanıyorum yaklaşık 2-3 yıl oluyor sanırım o uyhulamadanda memnunum
Sermec27 biranneikievlat doğum yapalı 3 yıl oldu hala kullanıyorum 34 haftalik üçüncü oğluma hamileyim aktif olarak 5 senedir kullanıyorum forumu ama hesabım 4 senedir aktif daha önce farklı bir hesabım vardı ama ben Google üzerinden giriyorum foruma 🥰