serapmusta Merhaba kızlar. Bende hamile kaldıktan sonra 5 kilo verdim şu an onun üzerine 2 kilo almışım. 18+3 teyim. Az mı çok mu bilemiyorum.
Minikannsi Havva2606 30+3 deyim 55 kiloydum şimdi 71im doktorum hiç bir şey demedi herşey gayet güzel, kiloyu doğumdan sonra kolay verenler alsın bence veremeyenler dikkat etsin
Gamzecabuk Ben 54 kilo hamile kaldim tüp bebek tedavisi ile şuan 8 haftalık olduk 58.900 gördüm tartıda =(
Tugcedora Adile_aksoy verilir ya arkadaşım ilk hamileliğinde 30 kilo almıştı şimdi eski halinden daha zayıf vala
metemom_ Havva2606 26+3 e +3 kiloyla giriş yaptık ama zaten 62 kiloyla hamile kaldığım için 50 kiloyla falan hamile kalsam daha fazla alırdım kesin
SemraY28 Haftadayım. Sanırım 7-8 kilo aldım. 71-72 kilo civarıydım hamile kaldığımda. 80 şimdi. Umarım daha fazla almam. Bulantılı dönemimde çok fazla yiyemiyordum 2-3 kilo almıştım. Sonra geçince normal şekilde yiyorum birden tırmandım. Şimdi biraz daha dikkat ediyorum ama bazen dayanamıyorum ya😬
Dertsizgeliin Havva2606 20.haftamdayim 74 il le hamile kaldım daha yeni 75 kilo oldum. Ama yemek yiyemiyordum şuan iştahım açılmaya başladı böyle devam ederse 90 kilo ile doğuma giderim herhalde 😂
Elifb_ Minikkalp19 ya ödem falan da mı oluyor acaba 💆🏻♀️ adet olunmuyor vs yoksa kendimi rahatlatma çabası mi bilmiyorum ama 😂😂
Minikkalp19 Elifb_ ben gayet normal olduğunu düşünüyorum bu kiloların. Hamileliğimin bu aşamasına kadar hiç kusma yaşamadım o yüzden yediğim hep bende kaldı 😂 bence çok iyi gidiyoruz 👌
Deryadnzz07 Adile_aksoy yalnız değilsin canım hatta fazlam var senden😂 ben de 48 le hamile kaldım şuan 71 kiloyum ikizlere hamileyim Allah tan hızlı alıp verenlerdenim ki zaten kilo önemli değil ya geçer gider emzirirken koştururken yeter ki sağlıklı doğsun bebişler 🙏🥰
Adile_aksoy Deryadnzz07 yaa Rabb’im bağışlasın ❤️ ben normalde de kilo almak isteyip alamıyordum şuan da nasıl vercem diye düşünüyorum 😂