CandyCandy Havva2606 ben de 26.haftadayım ve kilo alınıyor hemen hemen 10 kilo aldim ben de🤓Doktor normal dedi,zayif hamile kaldığın için dedi..Spor yapiyorum,dikkat da ediyorum.Olsun berekettir verilir🤓
Minikkalp19 Elifb_ ben gayet normal olduğunu düşünüyorum bu kiloların. Hamileliğimin bu aşamasına kadar hiç kusma yaşamadım o yüzden yediğim hep bende kaldı 😂 bence çok iyi gidiyoruz 👌
Elifb_ Minikkalp19 ahahahha bende kusma oldu ama çok aman aman değil 🫠 çoğu yerde bu haftaya kadar 2.5-5 kilo almanız normal yazıyor içimi rahatlatiyoe 😂😂 alışık değilim kilolu olmaya tuhaf geliyor şimdi 🫠🫠 ama iyiyiz bencede iyi gidiyoruz relaaxx 😂
Tugcedora Adile_aksoy evet benim şuan 36 hafta 2630 sizin ki biraz iri olacak sanırım oğlumda 3.100 doğmuştu
Kalbimxkk23 Adile_aksoy yüz üstü yatmayali aylar oldu ben yan bile yatamiyorum artık sırt ustide biyere kadar nefes darlığı oluyor rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularimizi 🤲
Adile_aksoy Kalbimxkk23 amin inşallah ❤️ bende de anlık gelen bunalım sanki göğüs kafesim kırılacakmış gibi hissediyorum
Emine_13 Berivan2115 evet bebek haftasında tam uyumlu ilk kizimda da boyle olmuşdum oda normal doğdu kilo olarak sadece kendim zayıf düşüyorum kusmakdan
EmirVS Havva2606 kaç haftalıksiniz acaba? Bende 52 ile hamile kaldım ve şu an 72 kiloyum hayatımda hiç bu sayılara çıkacağımi düşünmezdim bu arada 39+1 deyim yani toplamda 20 kilo almış oldum😂
Havva2606 @“EmirVS”# EmirVS şuan 25. Haftamdayım 8kilo aldım haftaya şeker yüklemesine gidicem bakalım bende hayatım boyunca hiç 60 kiloyu görmedim dahada çıkıcam zaten bakalım kaçla giricem doğuma