Havva2606 Ben 24.haftama giriş yaptım dostlar 8.5 kiloyla dahada alırım yani tutmasam kendimii ben gibi olan var mıı
buseyusuf27 Havva2606 ohoo ıyımışsin 29+4 13kg aldm 😁🤭🤭 tbı bnm ıcın norml 40la gebe kldm 53 suan kızımda 60la doğurmştm
Adile_aksoy 31+2 haftalık oldum ama kaç aylık olduğumu bilmiyorum yani hafatlar ve aylar uyuşmuyor bana yardımcı olur musunuz şuan kaç aylık gebeyim yada kaç hafta sonra ayımı tamamlicam İlk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok🥲
Deryadnzz07 Adile_aksoy yalnız değilsin canım hatta fazlam var senden😂 ben de 48 le hamile kaldım şuan 71 kiloyum ikizlere hamileyim Allah tan hızlı alıp verenlerdenim ki zaten kilo önemli değil ya geçer gider emzirirken koştururken yeter ki sağlıklı doğsun bebişler 🙏🥰
Eceninanne Adile_aksoy masallh bende 49 kiloyum 57 ye kadar gelmiştim İlk gebelıgımde simdi nasıl olur bılemem
Tugcedora Adile_aksoy bende oğlumda 48 ile başladım 59 la doğuma gittim şimdi 55 ile kaldım 65 im 36+3 haftalık olduk bakalım son ne olacak 🤭
Aysesrt Adile_aksoy aa kendimi buldum 😁😁 zayıf olduğumuz için mi bu kadar kilo aldık acaba bende 43 kiloyla hamile kaldım 34. Haftadayım 58 kilo oldum
Havva2606 OguzMoms doktorum banada zayıf hamile kaldığın için 15 20 kiloya kadar normal ama genede alma dedi 😂
IS_Z 29+6 ve 4 kg 😁 ah ne güzel diyecek olan olursa şunu bilmenizi isterim ki zaten 70le hamile kalmıştım 😁😁 (168-70)
Papatya_18 IS_Z maşallah neredeyse 30 a gelmişsiniz. Kaçıncı haftalarda kilo aldınız? Ben sizden daha kilolu hamile kaldım çok dikkat etmeme rağmen 24+3 4 kgyim
Havva2606 buseyusuf27 hahahah bende 52 ile hamile kaldım 60.5 şuan ama hayatımda hiç böyle bi kiloya ulaşmafığım için çok fazla geliyor
EmirVS Havva2606 kaç haftalıksiniz acaba? Bende 52 ile hamile kaldım ve şu an 72 kiloyum hayatımda hiç bu sayılara çıkacağımi düşünmezdim bu arada 39+1 deyim yani toplamda 20 kilo almış oldum😂
Havva2606 Sermec27 çok iyi ya benim iştahım bu ara o kadar açıldıki herşeyi yemek istiyorum hadi diyorum nefsimi körliyim biraz yiyiyim sonrada duramıyorum 😂😂